• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: BIAGGI - SIMONCELLI - APRILIA, ιταλική «Dream Team» στην Imola!
Είπε το «ναι» ο SuperSic ο οποίος στην Imola θα αντικαταστήσει τον τραυματία Shinya Nakano...
Νέα 23/09/2009 - 18:25
Δυο Ιταλοί αναβάτες θα τρέξουν επί ιταλικού εδάφους, οδηγώντας μοτοσυκλέτα Ιταλού κατασκευαστή. Τι καλύτερο για τους τιφόζι που ζουν και αναπνέουν για τέτοιες στιγμές και που περιμένουν πως και πως τη στιγμή που τα «made in Italy» προϊόντα τους θα βρεθούν στην κορυφή.

Στην Imola όπου διεξάγεται την Κυριακή 27 του μηνός ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike, οι Ιταλοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ιταλική «Dream Team» να παλεύει για το καλύτερο.

Ο λόγος για την Aprilia η οποία ανακοίνωσε ότι ο Marco Simoncelli αποδέχθηκε την πρότασή της και θα είναι ο παρτενέρ του Max Biaggi στους δύο αγώνες της Imola.

Ο SuperSic άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στις δοκιμές που πραγματοποίησε την Τρίτη και την Τετάρτη στη πίστα του Mugello, καθώς σημείωσε πολύ ανταγωνιστικούς χρόνους στο μονόσελο της μικροκαμωμένης και άκρως εντυπωσιακής RSV4. Δεν ήταν μόνο η ταχύτητα που εντυπωσίασε τους ανθρώπους της εταιρίας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ο 22χρονος αναβάτης περιέγραφε λεπτομερώς στους μηχανικούς πληροφορίες για το στήσιμο της μοτοσυκλέτας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την πορεία των δοκιμών, στις οποίες ήμουν αρκετά γρήγορος. Την επόμενη Κυριακή θα είμαι στην Imola και θα τρέξω με την Aprilia RSV4», δήλωσε ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250cc και πρόσθεσε: «Δουλέψαμε πολύ με την ομάδα για να βρούμε ένα καλό set-up. Σε αυτήν την πίστα είναι σημαντικό να έχεις καλό set-up από την αρχή του τριημέρου ώστε να μπορέσεις να παλέψεις για καλό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω την Aprilia γι' αυτήν την ευκαιρία που μου δίνει. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα γιατί το επίπεδο των αναβατών στην κατηγορία είναι πολύ υψηλό, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο».

Σήμερα στο Mugello υπήρχε μεγάλη κινητικότητα καθώς βρέθηκε σχεδόν όλο το επιτελείο του Gruppo Piaggio: o δημιουργός της RSV4, Gigi Dall'Igna, ο επικεφαλής της Metis Gilera, Luca Boscoscuro και ο επικεφαλής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Gruppo, Giampiero Sacchi. Εκεί ήταν ακόμα και ο Fausto Gresini, που από το 2010 θα έχει στην ομάδα του στα MotoGP τον Simoncelli. «Ήμουν περίεργος να δω τον Marco να οδηγεί μια μοτοσυκλέτα πιο μεγάλη και πιο βαριά. Γι' αυτό ήρθα εδώ από το πρωί για να παρακολουθήσω τις δοκιμές του. Τα πήγε περίφημα και κατάφερε να κερδίσει μισό δευτερόλεπτο ακόμα», σχολίασε ο Gresini.

Επόμενο άρθρο »

Τι ζήτησε ο SIMONCELLI από την APRILIA;

« Προηγούμενο άρθρο

SUPPO: «Ο STONER θα επιστρέψει πολύ δυνατός»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα