• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Γιάννης Περιστεράς 3ος στην Ευρώπη
Mε νέο ρεκόρ πίστας στην Franciacorta
Νέα 08/08/2017 - 21:28

To Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MiniGP έγινε στην πίστα Franciacorta της Ιταλίας στις 3-6 Αυγούστου και ο 12χρονος Έλληνας οδηγός Γιάννης Περιστεράς (#John41) συμμετείχε στην κατηγορία Ohvale160. H παρουσία του ήταν εντυπωσιακή, αφού κατάφερε να βρίσκεται συνεχώς στο συναγωνισμό για τη νίκη και τελικά πήρε την 3η θέση, ενώ σημείωσε τον καλύτερο χρόνο του τριημέρου που αποτελεί και νέο ρεκόρ πίστας για την κατηγορία του!

Συγκεκριμένα ο νεαρός Έλληνας ξεκίνησε δυναμικά την Παρασκευή με την 3η θέση στις Κατατακτήριες 1 και την πρώτη θέση στις Κατατακτήριες 2, εξασφαλίζοντας έτσι την εκκίνηση από την πρώτη σειρά. Το Σάββατο ξεκίνησε εξαιρετικά, με την 1η θέση στο Ζέσταμα, ενώ και στους δύο Αγώνες οδήγησε την κούρσα, μάλιστα στον 2ο Αγώνα ήταν μπροστά στους 6 από τους 8 γύρους. Τελικά έχασε στις λεπτομέρειες, με μικρότερη τελική στην ευθεία και πήρε την 3η θέση δύο φορές!

Την Κυριακή ξεκίνησε και πάλι με πρώτο χρόνο στο Ζέσταμα, ενώ στον Αγώνα μετά από μάχη πήρε την 2η θέση. Στον προτελευταίο γύρο σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο που είναι και ρεκόρ γύρου της πίστας Franciacorta!

Συγκέντρωσε 72 βαθμούς και είναι τρίτος στην Ευρώπη, με τον Ιταλό Αλεσάντρο Ζάνκα να παίρνει τη δεύτερη θέση με 72 βαθμούς επίσης αλλά καλύτερους τερματισμούς και τον επίσης Ιταλό Ντάνιελ Ντα Λίο με 100 βαθμούς να χρίζεται Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία Ohvale 160.

Η συνολική παρουσία του νεαρού οδηγού μας χαρακτηρίστηκε πολύ θετική με το όνομά του 3 φορές στην1η θέση (στις 7 επίσημες κατατάξεις), με ρεκόρ πίστας με χρόνο 57.439 και με μία δεύτερη θέση και δύο τρίτες στους τρεις Αγώνες, αλλά και με το μαχητικό πνεύμα που επέδειξε απέναντι σε οδηγούς που γνώριζαν καλύτερα την πίστα και είχαν υψηλότερη τελική ταχύτητα σε μια ενιαία κατηγορία!

Η Ελληνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό αποτελούταν από τον πολύΠρωταθλητή Σάκη Συνιώρη, τον Πρωταθλητή Γιάννη Κόλλια, τον μηχανικό Βασίλη Μιχόπουλο και τον Πρωταθλητή Νίκο Περιστερά!

Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην προσπάθεια, τους: PERISTERAS TYRES, Clevermedia εταιρία που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, ΒΕΑ "Βούτυρο Κέρκυρας", ANDELI Mototouring™ - Ενοικίαση και χρονομίσθωση μοτοσυκλετών, Superfast Ferries & Anek lines, EVO Folegandros Rent a Car, LIQUI MOLY Λιπαντικά – Πρόσθετα – Βελτιωτικά, Extreme Trackdays, ΠΑΝΤΕΛΗΣ Κ. ΔΟΝΟΥΠΟΓΛΟΥ Α.Ε - ρουλεμάν, εργαλεία και προϊόντα μετάδοσης κίνησης, TENG TOOLS, Rise Custom, VGR Team Yamaha Georgakopoulos, SHOEI TZORTZOPOULOS, CHICKEN HAWK, OHVALE, DUNLOP, eXTra Products – Χρήστος Τασούλης, A.M.Παπαγεωργίου Yamaha-Moto, Dream Coast, MOURATIS GP, Ermax Georgopoulos Racing, Papastavrou Shops, Sinioris Racing.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος 1ος στο IMR

« Προηγούμενο άρθρο

Ταϊλάνδη αντί Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα