• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο αρχιμηχανικός του Mir αποκαλύπτει
Εντυπωσιακός ο ανταγωνισμός της Moto3!
Νέα 31/07/2017 - 14:06

Η συναρπαστική κατηγορία της Moto3 είχε μόνον ένα πρωταγωνιστή στο πρώτο μισό της σεζόν: τον Joan Mir με 5 στις 9 νίκες και 37β διαφοράς από το δεύτερο.

 

Ο αρχιμηχανικός του, ο Christian Lundberg, μιλά για το πρώτο μισό της χρονιάς.

 

«Η νίκη στο Sachsenring ήταν εμψυχωτική και θα μας βοηθήσει να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο δεύτερο μισό. Όπως έχουμε δει, η γραμμή ανάμεσα στη νίκη και την 10η θέση είναι πολύ λεπτή».

 

«Έχουμε ανταγωνιστικό πνεύμα αλλά τώρα είμαστε πιο προσεχτικοί. Πρέπει να αναλύσουμε πως τα καταφέραμε σ’ αυτούς τους 5 αγώνες, αλλά και τι έγινε και χάσαμε βαθμούς στους άλλους 4».

 

«Διότι, αν και κερδίσαμε πάνω από τους μισούς αγώνες, έχουμε προβάδισμα “μόλις” 37 βαθμών».

 

«Ο επόμενος αγώνας, στο Brno, είναι σε μια πίστα που παραδοσιακά δυσκολεύει την ομάδα μας, ωστόσο η Αυστρία, το Misano και η Aragon είναι στις αγαπημένες του Mir κι αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία».

 

Ποιούς βλέπει ο Lundberg ως τους βασικούς αντιπάλους του Mir; «Τον Fenati, τον Canet και τον Martin», αν και ο τελευταίος τραυματίστηκε στην Γερμανία κι ελπίζει να επιστρέψει στο Brno.

 

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακοί φέτος και με ταχύτητα που δεν έχουμε ξαναδεί τα προηγούμενα χρόνια».

 

Φυσικά πάντα ρόλο θα παίξουν και οι απρόβλεπτοι παράγοντες, όπως ο καιρός.

 

«Φέτος δεν έχουμε κάνει κανονικό αγώνα στη βροχή, αλλά ο Joan έχει δουλέψει πολύ σ’ αυτό το κομμάτι κι έχει βελτιώσει την ταχύτητά του».

 

«Τέλος, είναι σημαντικό που οι βασικοί παίκτες της κατηγορίας γνωρίζουν για το μέλλον τους και δεν υπάρχει αβεβαιότητα που ενδεχομένως θα ήταν επικίνδυνη γι’ αυτούς που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν».

Επόμενο άρθρο »

Suzuka: Φανταστική Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Crutchlow ψηφίζει Donington

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα