• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuka: Τρομερό treble!
Πανευτυχής ο Alex Lowes
Νέα 31/07/2017 - 10:48

Στους εφτά ουρανούς ήταν ο Alex Lowes μετά το τέλος του θρυλικού αγώνα της Suzuka, όπου η Yamaha κατάφερε να πάρει τη νίκη για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

 

Μαζί με τους ομόσταυλούς του, τον Katsuyuki Nakasuga και τον Michael Van der Mark, οι μπλε τέλειωσαν τον αγώνα σχεδόν 1 γύρο μπροστά από την Kawasaki.

 

Έτσι εξασφάλισαν μια ακόμα ιστορική νίκη, στην επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του διάσημου αγώνα στην Ιαπωνία.

 

Για τον Alex Lowes ειδικότερα ήταν η δεύτερή του επιτυχία στην Suzuka, όντας μέλος της ομάδας και πέρυσι, όταν και αντικατέστησε τον Bradley Smith.

 

Μια άλλη σημαντική παράμετρος για τον Βρετανό, ήταν ότι με την εμφάνισή του οπωσδήποτε θα κέρδισε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους μπλε στα SBK-Motul.

 

Ο Βρετανός, που πέτυχε ρεκόρ πίστας με το εκπληκτικό 2:06,9, ήταν όλο χαμόγελα μετά το τέλος του αγώνα και δήλωσε:

 

«Είμαι ευτυχισμένος που κέρδισα και πάλι αυτόν τον φανταστικό αγώνα. Ήμουν κάπως νευρικός τις τελευταίες δυο ώρες, αλλά οι δυο τους έκαναν φανταστική δουλειά».

 

«Είχαμε ένα μικρό προβάδισμα, μια μικρή διαφορά κι επομένως μια μικρή νευρικότητα επειδή είναι εύκολο να χάσεις για λίγο την αυτοσυγκέντρωσή σου».

 

«Η Yamah Factory Racing Team έκανε φανταστική δουλειά, πραγματικά διασκέδασα με τη μοτοσυκλέτα και ανυπομονώ να επιστρέψω την επόμενη σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Ο Crutchlow ψηφίζει Donington

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuka 8H: Θρίαμβος Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα