• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: Ανυπομονεί για την επιστροφή του Stoner.
O Αμερικάνος περιμένει με ενθουσιασμό την επιστροφή του team mate του.
Νέα 22/09/2009 - 08:18

Ο Nicky Hayden είναι βέβαιος ότι ο ομόσταβλός του στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, ο Casey Stoner, θα επιστρέψει στον αγώνα της Πορτογαλίας, όπως είχε προγραμματιστεί. Ο Αυστραλός έχασε τους τρεις τελευταίους αγώνες, προσπαθώντας να αναρρώσει από τη μυστηριώδη ασθένεια που τον ταλαιπωρεί από τον αγώνα της Βαρκελώνης.

 

Ο Stoner, Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007, έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στο Estoril, στις 4 Οκτωβρίου, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση. Παρόλα αυτά, ο Hayden που πήρε το πρώτο φετινό του βάθρο στην Indianapolis, πιστεύει ότι ο Stoner θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Πορτογαλίας.

 

"Κυκλοφορούν πολλές φήμες και δεν χρειάζεται και πολύ για να απλωθούν διάφορα σενάρια. Όμως, εγώ έλαβα γραπτό μήνυμα από τον Casey στο Indy και πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψει δυνατός. Ο Casey πραγματικά απολαμβάνει να οδηγεί μοτοσυκλέτες, καθώς και την όλη ατμόσφαιρα των αγώνων. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει δυνατός και γρήγορος. Βασικά φοβάμαι ότι μπορεί να εύχομαι να συνεχίσει τις διακοπές του", αστειεύτηκε ο Hayden. "Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα διότι είναι καλό και για το Πρωτάθλημα και για την Ducati. Είναι τόσο γρήγορος που σε κάνει να ζαλίζεσαι."

Επόμενο άρθρο »

DUCATI: Μια 848 στα χρώματα του Hayden.

« Προηγούμενο άρθρο

O ROSSI στη DUCATI!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα