• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Abraham: Ο Rossi αξίζει τον Τίτλο!
Όμως εύχομαι το καλύτερο για τον Dovi
Νέα 25/07/2017 - 13:55

Οι διακοπές συνεχίζονται για τους αναβάτες του MotoGP, αν και ένας συγκεκριμένα προπονείται σκληρά για τον επόμενο Γύρο, στις αρχές Αυγούστου.

 

Πρόκειται για τον Karel Abraham ο οποίος ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον εντός έδρας αγώνα του στο Brno της Τσεχίας σε 10 ημέρες.

 

«Ο Γύρος αυτός είναι ο καλύτερος αλλά και ο πιο δύσκολος για εμένα, μιας και η πίεση από τα media είναι πολύ μεγάλη».

 

Το Brno, που ανήκει στον πατέρα του Karel Abraham, παρά τη μεγάλη δημοτικότητά του, έφτασε κοντά στο να βγει από το Ημερολόγιο τα προηγούμενα χρόνια.

 

«Δουλεύουμε σκληρά για να παραμείνουμε στο Ημερολόγιο», λέει ο Τσέχος αναβάτης, που επέστρεψε στο MotoGP φέτος μετά από ένα χρόνο παρουσίας στα SBK-Motul.

 

Στη συνέχεια μίλησε για το Πρωτάθλημα και τις αλλαγές που συνάντησε επιστρέφοντας.

 

«Τώρα είναι όλοι πιο κοντά χάρη στα ενιαία ηλεκτρονικά. Τα ηλεκτρονικά κάθε μοτοσυκλέτας δουλεύουν όπως στις εργοστασιακές και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, όπως στο παρελθόν».

 

Θα έλεγε κανείς ότι έτσι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα, όμως ο Karel Abraham διαφωνεί.

 

«Τώρα έχει γίνει πιο δύσκολο το Πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό... πολλοί είναι με διαφορές δεκάτων μεταξύ τους και από τη μια στιγμή στην άλλη κερδίζεις ή χάνεις θέσεις».

 

Ποιός πιστεύει ότι θα κερδίσει τον Τίτλο φέτος;

 

«Ο Vinales είναι μεγάλο ταλέντο και μπορεί να τον κερδίσει, αλλά και ο Marquez είναι ακόμα πιο δυνατός».

 

«Ο Valentino, παρά την ηλικία του είναι ικανός... είναι γρήγορος και του αξίζει να πάρει τον 10ο Τίτλο. Ο Dovi είναι στους αγαπημένους μου κι εύχομαι να πάνε όλα καλά γι’ αυτόν».

 

Όσο για τον Jorge Lorenzo;

 

«Δυσκολεύεται, αλλά το περίμενα. Παρά ταύτα έχει πάρει μερικά καλά αποτελέσματα, όπως το βάθρο στην Jerez».

 

«Δεν έχει πολλούς οπαδούς αλλά πάντα είναι ευγενικός μαζί μου στο paddock και τον συμπαθώ. Όσο για τη μοτοσυκλέτα, τη συνηθίζει».

 

«Κι ο Dovi δυσκολευόταν για μερικές σεζόν και τώρα παλεύει για νίκες. Κι ο Lorenzo θα συνηθίσει την Ducati. Θα είναι όλο και πιο γρήγορος και θα βρεθεί στην κορυφή».

 

Τέλος, το μέλλον του δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα: «Δουλεύουμε πάνω σε μια συμφωνία για το 2018. Θα ήθελα να μείνω στην ομάδα. Θα δούμε».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Ελπίζει ο Martin

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Το 2019

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα