• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
91 Trial Show LEFTERIS PIPPOS
Νέα Αγοράς 24/07/2017 - 12:19

Έχοντας μια εμπειρία ετών στον χώρο του Trial, όντας 7 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος, με διακρίσεις και με συμμετοχές αξιώσεων, ο Λευτέρης Πίππος, μπορεί πλέον να προσφέρει ένα θέαμα μοναδικό τόσο από πλευράς ασκήσεων, όσο και από πλευράς εντυπωσιασμού των θεατών.

Αυτό βέβαια, μπορείτε να το διαπιστώσετε και από το φωτογραφικό υλικό που διαθέτει, πέρα από το άθλημα του Trial, αλλά κυρίως από τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει, είτε σε Εκθέσεις, είτε σε Festival, ακόμα και αν αυτά είναι σε Indoor, πόσο μάλλον σε Outdoor, όπου εκεί, μπορεί ν’ αναπτυχθεί η βάση που διαθέτει, ειδικά σχεδιασμένη γι’ αυτό τον σκοπό και που προσφέρει ένα θέαμα μοναδικό, ένα θέαμα που κόβει την ανάσα σε κάθε θεατή!

Έτοιμος για να συνεχίσει να προσφέρει αυτό το μοναδικό θέαμα, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει σε επαφή μαζί του, να συζητήσει την δυνατότητα να παραστεί στο δικό του event, με πρόγραμμα που θ’ αποφασίσουν μαζί από κοινού, ώστε να μείνει αξέχαστο στους επισκέπτες τους...

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα, για κάθε ενδιαφερόμενο, να προβληθεί επάνω στην ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή που διαθέτει για τον σκοπό αυτό και που του δίνει την δυνατότητα για ένα τόσο εντυπωσιακό θέαμα!

Ελάτε σε επικοινωνία στο τηλέφωνο: 6976519047 στο email: pippos46@hotmail.com
επίσης βρείτε μας και στα social media: https://www.facebook.com/Trial-show-534043956801617/?ref=br_rs

Επόμενο άρθρο »

Ρεκόρ πωλήσεων για την BMW Motorrad

« Προηγούμενο άρθρο

EXO 300 AIR BLACK MATT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα