• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο πλαίσιο για Honda!
Δοκιμάστηκε στο τεστ του Brno
Νέα 24/07/2017 - 10:13

Αρκετοί από τους συναθλητές τους συνέχιζαν ν’ απολαμβάνουν τις διακοπές τους, ενώ οι αναβάτες της Repsol Honda βρέθηκαν στην πίστα την περασμένη εβδομάδα.

 

Εκεί, στην Τσέχικη πίστα του Brno που είχε θριαμβεύσει την προηγούμενη χρονιά, ήταν μαζί τους και ο Cal Crutchlow της LCR Honda.

 

Για τους τρεις αναβάτες της Honda ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρίας για να προετοιμαστούν για το GP που θ’ ανοίξει την αυλαία του 2ου μισού της σεζόν.

 

Η Honda διαθέτει νέο κινητήρα φέτος, ωστόσο οι δυσκολίες για τους Marquez-Pedrosa συνεχίζουν να υφίστανται.

 

Ένας τομέας στον οποίο έχουν μείνει πίσω, είναι αυτός του πλαισίου της RC213V, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Marquez, που είχε αυτό του ’14 μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες!

 

Ωστόσο - όπως άφησε να εννοηθεί ο Crutchlow - όλοι οι αναβάτες της Honda έχουν πλέον ένα πλαίσιο που είχε εξελίξει πρώτος ο Βρετανός στο δεύτερο μισό του 2016.

 

Όπως διέρρευσαν Ισπανικά sites, οι τρεις αναβάτες είχαν στη διάθεσή τους ένα νέο πλαίσιο για να δοκιμάσουν στο τεστ του Brno.

 

Αυτό το νέο πλαίσιο θα τους δώσει την ευκαιρία να μειώσουν ακόμα περισσότερο τα προβλήματα στην επιτάχυνση που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η Honda.

 

Πέρα από τα ηλεκτρονικά λοιπόν, στα οποία έχει ρίξει πολύ το βάρος το HRC για να βρει λύσεις στο παραπάνω πρόβλημα, αρχίζουν να στρέφονται σιγά-σιγά και στο πλαίσιο.

 

Επιπλέον, ιδιωτικές δοκιμές - στην πίστα του Misano - έκανε και η ομάδα της Pramac με τους Danilo Petrucci και Scott Redding.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Μεγάλο πρόβλημα»

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγή για το Ολλανδικό GP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα