• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο Valentino είναι ένας μεγάλος, τον σέβομαι 100%
Δηλώσεις στους οπαδούς του στο Facebook
Νέα 23/07/2017 - 22:29

Σε μια απευθείας σύνδεση με τους οπαδούς του στο Facebook ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2016 απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις. Ακόμη και σε αυτές που αναφερόταν στον Rossi!

“Η σχέση μου με τον Valentino είναι καθαρά επαγγελματική και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένας μεγάλος (“grande”) και είναι εκπληκτικό αυτό που κάνει στην ηλικία του. Τον σέβομαι 100%”, είπε.

Ο Marc απάντησε και στο τι θεωρεί σημαντικό στους αντιπάλους του: "Οι αντίπαλοί μου είναι αυτοί που μου δίνουν το κίνητρο και όσο εκείνοι βελτιώνονται θέλω να βελτιωθώ και γω, προσπαθώντας να μάθω περισσότερα”, είπε θεωρώντας ότι αυτό είναι το μυστικό του, να μαθαίνει δηλαδή από τους αντιπάλους του.

Για τον αδελφό του Alex είπε: “Αν έπρεπε να διαλέξω έναν ομόσταυλο θα ήταν ο αδελφός μου. Θα ήταν ονειρεμένο και μακάρι μια μέρα να πραγματοποιηθεί. Αυτός βελτιώνεται και εγώ θα τον βοηθώ”.


Ο Marquez μίλησε και για την τωρινή κατάσταση στο Παγκόσμιο: “Όταν οδηγείς μια μοτοσυκλέτα βλπεπεις και τα δυνατά σημεία των άλλων. Η Yamaha είναι πιο σταθερή, ενώ εμείς σε κάποπιες πίστες είμαστε πολύ δυνατοί και σε άλλες δυσκολευόμαστε. Πρέπει να φτιάξουμε μια καλή βάση”.

Στο τέλος ο Marc αναφέρθηκε και στο αγαπημένο του τραγούδι που είναι το Lose Yourself του Eminem, αφήνοντας στον καθένα μας να βρει το γιατί!

 

Επόμενο άρθρο »

Αλλαγή για το Ολλανδικό GP

« Προηγούμενο άρθρο

Πότε θα γίνει ο 4ος Αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ-ΜΕΓΑΡΑ;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα