• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας Qatar
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Γ. Πυρπασόπουλος με Honda Africa Twin στο Nordkapp!
Tο Βορειότερο Ακρωτήρι της Ευρώπης στην πρώτη αποστολή Adventure Road.
Νέα Αγοράς 20/07/2017 - 10:08

Δελτίο Τύπου


Ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος με Honda Africa Twin στο Nordkapp-το Βορειότερο Ακρωτήρι της Ευρώπης

Ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος, προσκεκλημένος της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα, συμμετείχε στην πρώτη αποστολή Adventure Road που διοργάνωσε η Honda Motors Europe. Μία συναρπαστική διαδρομή 3,570χλμ από το Όσλο της Νορβηγίας μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι – το βορειότερο σημείο της Ευρώπης οδηγώντας Honda CRF1000L Africa Twin. Το Nordkapp, το βορειότερο ακρωτήρι της Ευρώπης αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο των φίλων της μοτοσυκλέτας καθώς χιλιάδες το επισκέπτονται κάθε χρόνο από κάθε σημείο του κόσμου.

Στην 1η αποστολή Adventure Roads της Honda συμμετείχε μία ομάδα από 40 λάτρεις της μοτοσυκλέτας με μεγάλη επιρροή – bloggers, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της βιομηχανίας Το ταξίδι των 3.570 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε το διάστημα 26 Ιουνίου - 3 Ιουλίου.

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Όσλο Ο Γιώργος Πυρασόπουλος δήλωσε: «...Έχω ταξιδέψει πολύ στην ζωή μου αλλά όχι με μοτοσυκλέτα. Για το ταξίδι αυτό είμαι πολύ ενθουσιασμένος και για την καλύτερη προετοιμασία μου η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη μου παραχώρησε μία Africa Twin για λίγες ημέρες με την οποία ταξίδεψα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Γύθειο, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχα και στο Level 1 του California Superbike School, που διοργανώθηκε στην πίστα των Μεγάρων.»

Με την επιστροφή του από το Όσλο ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μεταφέρει μερικές από τις εμπειρίες του: «Το άψογα οργανωμένο ταξίδι που ετοίμασε η Honda για τις σαράντα Africa Twin, με τους ετερόκλητους αναβάτες ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Η εμπειρία μου με την Africa Twin ήταν μοναδική καθώς πιστεύω ότι είναι μία από τις πιο ασφαλείς και φιλικές μοτοσυκλέτες, με εξαιρετική προστασία από τον αέρα, πολύ γκάζι-για τα δικά μου δεδομένα- και πολύ ξεκούραστη ακόμη και μετά από πολλές ώρες οδήγησης.

Απ’ όλο το ταξίδι είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ένα πράγμα, ωστόσο μένει μία χαρακτηριστική γεύση, μία απόχρωση. Είναι αυτό το πράσινο τοπίο, οι άπειρες λίμνες που περνάς και βλέπεις τον ορίζοντα διπλό, να συνεχίζει προς τα κάτω σ’ ένα τέλειο αντίγραφο. Κι έπειτα είναι και η στιγμή που φτάνεις στο Nordkapp, αυτή η αίσθηση της ολοκλήρωσης. Έχεις προσδώσει στο σημείο σχεδόν μεταφυσικές ιδιότητες όλες αυτές τις μέρες, όσο ταξιδεύεις παράλληλα με τον Βόρειο Ατλαντικό για να το προσεγγίσεις. Εκείνη τη στιγμή όλα τα χιλιόμετρα που διένυσες μετουσιώνονται σε ένα χειροπιαστό πράγμα, αγγίζεις το μνημείο στην άκρη και νιώθεις τον δρόμο που διέσχισες για να φτάσεις εκεί. Είναι από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές.»

Το πρώτο ταξίδι του Adventure Roads θα είναι το πρότυπο για επόμενες περιπέτειες με Honda τους επόμενους μήνες αλλά και στα χρόνια που έρχονται.

Λεπτομέρειες για την 1η αποστολή μπορείτε να βρείτε στο: http://www.honda.co.uk/motorcycles/ride-with-us/adventure-roads/start-the-adventure.html

 

Επόμενο άρθρο »

Gas Gas EC 250/300

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιος θα αγοράσει την Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Το περιοδικό μας
Χορηγοί
Δημοσκόπηση
Ποιός έχει το πάνω χέρι στην Ducati; Ποιός πιστεύετε ότι είναι το νούμερο 1 στην ομάδα;
  • 1. Ο ANDREA DOVIZIOSO
  • 2. Ο JORGE LORENZO