• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Monster – Tech3 μαζί και το 2018;
Ένα διαζύγιο που μπορεί να μην ευοδωθεί!!!
Νέα 19/07/2017 - 20:50

Η δορυφορική ομάδα Tech3 Yamaha κανονικά στο τέλος της χρονιάς θα μείνει χωρίς χορηγό ονομασίας, αλλά οι επιδόσεις των Johann Zarco και Jonas Folger αφήνουν ελπίδες ότι η Monster μπορεί να μείνει!

"Στην Valencia πέρυσι ο εκπρόσωπος της Monster μας ευχαρίστησε για όλα όσα κάναμε τα τελευταία 9 χρόνια και μας είπε ότι το 2017 θα ήταν η τελευταία μας χρονιά, γιατί ήθελαν καλύτερα αποτελέσματα. Θα θέλαμε να είμαστε ως χορηγός ονομασίας σε μια εργοστασιακή ομάδα”, είπε ο Jake Harrison (Monster) στον Herve Poncharal, όπως γράφει το έγκυρο Crash.net

"Κατάλαβα και ήμουν λυπημένος”, λέει ο Γάλλος, “Αλλά η θέση τους – όπως και όλων των άλλων χορηγών μας – άλλαξε. Τώρα είμαστε και πάλι σε θετικές διαπραγματεύσεις μαζί τους. Έτσι προφανώς αυτά που έκαναν μέχρι τώρα οι Johann Zarco και Jonas Folger βοήθησαν την ομάδα σε αυτήν την κατεύθυνση”, πρόσθεσε.

O Rossi θα περάσει από εξωτερική την Tech3;
O Rossi θα περάσει από εξωτερική την Tech3;

 

Οι δύο αυτοί οδηγοί ήδη έχουν ανανεώσει τα συβόλαιά τους με την ομάδα και για το 2018, όπως επίσης το συμβόλαιο με την Yamaha ισχύει και για την επόμενη χρονιά, όπως επιβεβαίωσε ο Poncharal. Οι αμφιβολίες πάνω σε αυτό πηγάζουν από τις φήμες ότι η ομάδα του Valentino Rossi, η VR46, ίσως το 2019 θελήσει να ανέβει και στην μεγάλη κατηγορία του MotoGP.

"Ακούμε πολλά για το ότι ο Valentino Rossi θέλει μια ομάδα MotoGP”, εξηγεί ο Poncharal. "Το έχει αρνηθεί ο ίδιος αλλά όταν έχει ομάδες στις δύο μικρότερες κατηγορίες έχει νόημα να έχει και στην μεγάλη. Δεν είμαι βλάκας!”, προσθέτει.

"Δεν μπορώ να σας πω το τι θα γίνει αν ο Valentino αποσυρθεί στο τέλος του 2018. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν 6 δορυφορικές ομάδες, οι: LCR, Pramac, Gresini, Tech3, Aspar και Avintia, που έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2021. Αυτό το συμβόλαιο λέει ότι κανένας δεν μπορεί να μπει σε αυτό το πρωτάθλημα ως νέα ομάδα. Αν κάποιος θέλει να μπει πρέπει ή να αγοράσει μια υπάρχουσα ομάδα ή να κάνει συμφωνία με μια υπάρχουσα ομάδα. Μόνο μια 2η μοτοσυκλέτα θα μπει στην ομάδα LCR. Έτσι είναι αδύνατο για παράδειγμα στην VR να μπει το 2019. εκτός αν όλοι συμφωνήσουν για ακόμη δύο μοτοσυκλέτες. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί γιατί έτσι χάνεις την αξία σου”.

Για να δούμε λοιπόν τι θα συμβεί; Θα πιέσει τόσο ο Rossi ώστε να επιτρέψουν οι άλλες ομάδες μια ακόμη από το 2019 ή το 2020; Θα φύγει η Monster από την Tech3 για να πάει σε ποια εργοστασιακή που να έχει καλύτερα αποτελέσματα; Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι ενδιαφέρουσες και σίγουρα η επόμενη χρονιά, όταν θα διαγνώσουμε τις προθέσεις του Valentino!!!

Επόμενο άρθρο »

Flat Track Clinic στην Αθήνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Alvaro Bautista & Aspar μαζί και το 2018

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα