• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alvaro Bautista & Aspar μαζί και το 2018
Δύναμη και για την Ducati
Νέα 18/07/2017 - 15:00

O Alvaro Bautista έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στο paddock με τις εμφανίσεις του φέτος, ιδιαίτερα για την ταχύτητά του στις δοκιμές, αλλά και για αρκετά καλά αποτελέσματα. Σίγουρα υπάρχει μια κριτική για την επιθετικότητά του στον πρώτο γύρο του Αγώνα, που σε μερικές περιπτώσεις του στέρησε την ευκαιρία να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά σε γενικές γραμμές έδειξε ότι κούμπωσε σωστά πάνω στην Ducati GP16 και έτσι ο Aspar και η Ducati ήθελαν την ανανέωση του συμβολαίου του. Από την πλευρά του ο Ισπανός οδηγός μέσω του μάνατζέρ του Simone Battistella είχε δώσει την αποκλειστική πληροφορία στο σάιτ μας ότι παρά τις “σειρήνες” για επιστροφή στην εργοστασιακή ομάδα της Aprilia, η πλευρά του Bautista είχε ως πρώτο στόχο την παραμονή στην ομάδα του Jorge Martinez!

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Ισπανός οδηγός δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος με αυτήν τη συμφωνία, που θα είναι χρήσιμη για την εξέλιξή μου αλλά και της ομάδας. Η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι τρομερή και μπορούμε επίσης να βασιζόμαστε στην υποστήριξη από την Ducati για τη συνέχιση της δουλειάς ώστε να παίρνουμε καλά αποτελέσματα”.

Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη και στο πρόσωπο του Jorge Martinez: “Είναι σπουδαία νέα αφού από την πλευρά μας έχουμε πραγματικά πίστη στον Alvaro και στην Ducati και υποστηριζόμαστε σωστά από το εργοστάσιο. Ελπίζουμε ότι και φέτος και του χρόνου θα φέρουμε σοβαρά αποτελέσματα”. 

Επόμενο άρθρο »

Monster – Tech3 μαζί και το 2018;

« Προηγούμενο άρθρο

O Γιάννης Περιστεράς εντυπωσίασε στα Κιούρκα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα