• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Romano Fenati στην Moto2 το 2018
Με την ίδια ομάδα, την “Snipers”
Νέα 17/07/2017 - 14:50

Ο Ιταλός οδηγός που είναι 2ος στην βαθμολογία της Moto3 φέτος, θα αγωνίζεται με την ίδια ομάδα και του χρόνου, αλλά κάνοντας το βήμα στην κατηγορία Moto2. Οι κουζίνες Marinelli που είναι ήδη χορηγός τίτλου και φέτος στην ομάδα υποστηρίζουν την κίνηση, με τα ίδια βασικά χρώματα στη μοτοσυκλέτα, η οποία θα είναι μάλλον μια Kalex.

“Θέλαμε πραγματικά τον Romano και αποδείχθηκε σωστό αυτό. Πέρα από τα αποτελέσματα έχουμε μια εξαιρετική σχέση μαζί του και αυτό έδωσε τη βάση για την κοινή εξέλιξη. Δουλεύουμε ήδη στο να είμαστε αμέσως ανταγωνιστικοί στη μεσαία κατηγορία”, είπε ο team manager Stefano Bedon.

“Ξεκίνησε σαν αστείο, αλλά μετά έγινε πιστευτό χάρις στον κ. Marinelli ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε την ιδέα πραγματικότητα. Είμαστε όλοι σίγουροι για αυτό, γιατί είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος για αυτό”, είπε ο Romano Fenati.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Mirko Cecchin είπε: “Eίναι τιμή μας να δουλεύουμε με τον Romano και πάλι. Το να πάμε στην Moto2 είναι ένα μεγάλο βήμα και για μας ως ομάδα και για τον Romano και το ότι μπορούμε να το κάνουμε με γεμίζει υπερηφάνεια. Πάντα σκεφτόμασταν ότι πρέπει να την κίνηση μόνο όταν θα γνωρίζαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και με τον Romano ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε”.


 


 

Επόμενο άρθρο »

O Γιάννης Περιστεράς εντυπωσίασε στα Κιούρκα

« Προηγούμενο άρθρο

Η Suzuki στα SBK-Motul το 2018;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα