• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα πάτρια εδάφη ο Morbidelli
Με τον Barros στη Βραζιλία!
Νέα 13/07/2017 - 16:38

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Franco Morbidelli, συμμετείχε σε ένα event που διοργάνωσε η Estrella Galicia στο Sao Paulo της Βραζιλίας.

 

Ο Morbido, που έχει Ιταλική αλλά και Βραζιλιάνικη καταγωγή, μίλησε για τη δυνατή του παρουσία στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά και για τη συμμετοχή του το 2018 στη μεγάλη κατηγορία.

 

Το νέο του συμβόλαιο με την EG 0,0 Marc VDS θα τον κάνει τον πρώτο Βραζιλιάνο, μετά τον Alex Barros, που θα συμμετέχει στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο ίδιος ο Alex ήταν στο event μαζί με τον εν μέρει συμπατριώτη του.

 

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω μ’ αυτό το ρυθμό και να κερδίσω τον Τίτλο. Αυτός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να βρεθώ στη μεγάλη κατηγορία», είπε ο Morbido.

 

«Όλοι ξέρουν τους ισχυρούς δεσμούς που έχω μ’ αυτή τη χώρα, καθώς νοιώθω και λίγο Βραζιλιάνος», πρόσθεσε ο άσος της EG που συχνά πανηγυρίζει τις νίκες του με μια σημαία χωρισμένη στα χρώματα της Ιταλίας και της Βραζιλίας.

 

«Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα που επιστρέφω στη Βραζιλία, στην πατρίδα της μητέρας μου και που νοιώθω την υποστήριξη των Βραζιλιάνων».

 

«Ελπίζω σύντομα να επιστρέψω και γιατί όχι, αυτό να γίνει σ’ ένα Grand Prix εδώ».

 

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Βραζιλία, του δόθηκε μια φόρμα με τα χρώματα της Βραζιλίας, με την οποία θ’ αγωνιστεί στον επόμενο Γύρο του Brno.

 

«Είναι ένας φόρος τιμής στις Βραζιλιάνικες ρίζες μου! Η φόρμα αυτή δείχνει καταπληκτική! Ελπίζω να μου φέρει τύχη και να με βοηθήσει να κερδίσω στο Brno».

Επόμενο άρθρο »

To 2017 σε σχέση με το 2016

« Προηγούμενο άρθρο

4η θέση για τον Fourquez28!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα