• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BMW Motorrad Spezial
Πρόγραμμα customizing της BMW Motorrad.
Νέα Αγοράς 11/07/2017 - 17:46

Δελτίο τύπου


 BMW Motorrad Spezial. Εργοστασιακό customizing - η απάντηση της BMW Motorrad στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για μοναδικές μοτοσικλέτες.

 

Με την παρουσίαση της R nineT, η BMW Motorrad αναγνώρισε από νωρίς την τάση για μοναδικές μοτοσικλέτες και έκανε μεγάλα βήματα σ’ αυτόν τον τομέα διευρύνοντας την οικογένεια της R nineT σε πέντε μοντέλα το 2017. Η BMW Motorrad διευρύνει τώρα την γκάμα αυτών των ιδιαίτερων μοντέλων με το πρόγραμμα BMW Motorrad Spezial προσφέροντας από το εργοστάσιο μοναδικές προτάσεις customizing. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα εξαρτήματα της σειράς BMW Motorrad Spezial είναι υτα λικά κορυφαίας ποιότητας, η αγάπη για τη λεπτομέρεια, καθώς και η αρμονική ενσωμάτωσή τους στη μοτοσικλέτα. Ξεκινώντας με τα μοντέλα Tοuring και Heritage, η συλλογή Spezial θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

Από τη σχεδίαση και εξέλιξή τους μέχρι το στάδιο δοκιμών, τα εξαρτήματα του προγράμματος Spezial ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα της BMW Motorrad συμπληρώνοντας την υπάρχουσα γκάμα με χαρακτηριστικά κορυφαίας ποιότητας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της τεράστιας τεχνογνωσίας της BMW Motorrad σε συνδυασμό με τις προηγμένες διαδικασίες παραγωγής και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Από τον Αύγουστο του 2017 η γκάμα προϊόντων Spezial δεν θα περιλαμβάνει μόνο αποκλειστικά στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού από το εργοστάσιο, αλλά και προϊόντα της ήδη υπάρχουσας γκάμας αξεσουάρ Original BMW Motorrad, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές του προγράμματος BMW Motorrad Spezial.

Στη διαδικασία customizing της μοτοσικλέτας του, ο πελάτης έχει δύο διαφορετικές επιλογές. Αφενός, θα μπορεί να παραγγείλει εξαρχής τη μοτοσικλέτα του από το εργοστάσιο με όλο τον εξοπλισμό Spezial ήδη τοποθετημένο. Αφετέρου, θα μπορεί να επιλέξει ειδικά αξεσουάρ του προγράμματος Spezial αργότερα, ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του για customizing. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να προβεί σε μετατροπές της μοτοσικλέτας του από τον τοπικό Επίσημο Έμπορο με τον παραδοσιακό τρόπο.

Ενώ πολλοί κατασκευαστές διαθέτουν τα αξεσουάρ τους σχεδόν αποκλειστικά μετά την πώληση, η δυνατότητα παραγγελίας ειδικού εξοπλισμού από το εργοστάσιο αποτελεί μία παράδοση δεκαετιών για την BMW Motorrad. Ο εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αναγράφονται στο τιμολόγιο πώλησης και κατά συνέπεια καλύπτονται πλήρως από εγγύηση, ενώ μπορούν να συμπεριληφθούν στη χρηματοδότηση της νέας μοτοσικλέτας, γλιτώνοντας έξτρα χρήματα και χρόνο από τον πελάτη. Επιπλέον, ο πελάτης έχει πάντα τη δυνατότητα να κάνει μετατροπές της μοτοσικλέτας του χάρη στα ειδικά αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στην γκάμα της BMW Motorrad Spezial.

Με το λανσάρισμα του προγράμματος BMW Motorrad Spezial θα παρουσιαστεί και configurator νέας γενιάς στον ιστότοπο της BMW Motorrad. Για πρώτη φορά ένας μεγάλος τομέας ειδικών αξεσουάρ θα ενσωματωθεί στην ψηφιακή απεικόνιση των μοντέλων R nineT, πέραν της πλήρους γκάμας ειδικού, εργοστασιακού εξοπλισμού. Με τον τρόπο αυτό, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την προσωπική BMW μοτοσικλέτα του με όλο τον ειδικό εξοπλισμό και τα εξαρτήματα της γκάμας Spezial πριν εκείνη μπει στη γραμμή παραγωγής και να την βλέπει με εγκατεστημένα ένα ή περισσότερα γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad. Το νέο πρόγραμμα BMW Motorrad Spezial ξεκινά τον Αύγουστο του 2017.

BMWMOTORRAD HELLAS

Επόμενο άρθρο »

Kymco People GTi 125 CBS

« Προηγούμενο άρθρο

Δερμάτινα γάντια από την FIVE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα