• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Polycio: Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι
Για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν
Νέα 10/07/2017 - 12:14

Ο Pol Espargaro λέει ότι η KTM θα πρέπει να είναι πραγματικά υπερήφανη για την παρουσία της στο πρώτο μισό της παρθενικής της σεζόν στο MotoGP.

 

Ο Αυστριακός κατασκευαστής πήρε τους πρώτους του βαθμούς μόλις στο δεύτερο Γύρο της χρονιάς, στην Αργεντινή, έχοντας τον “screamer” κινητήρα.

 

Ένα σημαντικό βήμα - και γρήγορο - μέσα στη χρονιά ήταν η αλλαγή σε τύπου “big-bang” κινητήρα από την Jerez κι έπειτα.

 

Μ’ αυτόν τον νέο κινητήρα, ο Polycio πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα της KTM στο Γύρο του Assen, όταν και τερμάτιζε στην 11η θέση του αγώνα.

 

«Σίγουρα είχαμε περισσότερες δύσκολες απ’ ότι χαρούμενες στιγμές, αλλά αυτό είναι λογικό όταν ξεκινάς ένας project από το μηδέν».

 

«Ξέρουμε πως να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και είμαστε ακόμα στην αρχή... πραγματικά πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά που πετύχαμε».

 

Όταν τον ρώτησαν πόσο διαφορετική είναι τώρα η RC-16, σε σχέση με τη μοτοσυκλέτα που οδήγησε για πρώτη φορά στην Valencia τον Νοέμβριο, είπε:

 

«Είναι super διαφορετική! Τόσο στην οδήγηση, όσο και για τους μηχανικούς να την επισκευάσουν ή για τα ηλεκτρονικά να στηθεί».

 

«Αν συνεχίσουμε αυτή την πρόοδο, τότε σύντομα θα είναι μια εντελώς διαφορετική μοτοσυκλέτα και τότε θα μπορούμε να παλεύουμε για τη 10άδα σε κάποιους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Διακοπές;

« Προηγούμενο άρθρο

To “69” στην Corkscrew

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα