• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Laguna Seca: ΕΔ2
Πέρασε πρώτος ο Rea
Νέα 08/07/2017 - 09:45

Σε μια «καυτή» Laguna Seca, ο Jonathan Rea σημείωσε σημαντική πρόοδο στις ΕΔ2 για να πάρει την πρώτη θέση με χρόνο 1:23,436.

 

Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές διακόπηκαν δυο φορές από πτώσεις, πρώτα του Eugene Laverty και μετά του Jake Gagne, που οδηγεί την Honda του αείμνηστου Hayden.

 

Πάντως στα συνδυασμένα αποτελέσματα ήταν ο Chaz Davies αυτός που κράτησε την πρώτη θέση, χάρη στο 1:23,425 που έκανε στις ΕΔ1.

 

Ο Rea τον πλησίασε στα 11χιλ με τον Marco Melandri να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση στις ΕΔ2 και τρίτος στα συνδυασμένα.

 

Ο άσος της Ducati ήταν σε τροχιά πρώτης θέσης, αλλά αποσυντονίστηκε από την πτώση του Gagne περίπου τρία λεπτά πριν από το τέλος.

 

Παρά την πτώση του, ο Eugene Laverty κράτησε την 4η θέση τόσο στις ΕΔ2, όσο και στα συνδυασμένα αποτελέσματα, μπροστά από τον Tom Sykes που έχει διαφορά 8 δέκατα από την κορυφή.

 

Έκτος ήταν ο Xavi Fores με την ιδιωτική του Ducati, ενώ ο Alex Lowes έβαλε την Yamaha του στην 7η θέση στις ΕΔ2 και ήταν 8ος στα συνδυασμένα.

 

Μαζί τους στη δεκάδα των πρώτων που περνούν απευθείας στην SP2 ήταν και ο Leon Camier, χάρη στον πρωινό του χρόνο με την MV Agusta του.

 

Οι Jordi Torres (BMW) και Alex de Angelis (Kawasaki) βελτιώθηκαν σημαντικά, ειδικά ο τελευταίος και θα είναι στην SP2.

 

Αντίθετα απογοητευμένοι ήταν τόσο ο Michael Van der Mark (Yamaha) όσο και ο Stefan Bradl (Honda) που δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο από την 13η και 14η θέση αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

Davies: Πραγματικό τεστ!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Laguna Seca: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα