• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Laguna Seca: ΕΔ1
Κυριάρχησε ο Davies!!
Νέα 07/07/2017 - 21:35

Αν κάποιος αμφέβαλε για τον Chaz Davies και το βαθμό ετοιμότητάς του μετά τον πρόσφατό του τραυματισμό, ο Βρετανός έδωσε σήμερα την απάντησή του.

 

Στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Laguna Seca, ο άσος της Ducati πήρε την πρώτη θέση, μπαίνοντας στην πίστα για 1η φορά μετά την τρομακτική του πτώση στο Misano.

 

Αν και χτύπησε στη μέση και πονούσε μέχρι και πριν λίγες ημέρες, ο Davies μπήκε δυναμικά αφού πρώτα πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς.

 

Μάλιστα η κυριαρχία του ήταν σχεδόν απόλυτη, όντας μπροστά σχεδόν σε όλο το 60λεπτο των ΕΔ1, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:23,425 αφήνοντας τον 2ο με διαφορά εφτά δέκατα.

 

Προς το τέλος ο Eugene Laverty βελτιώθηκε σημαντικά και ήταν αυτός που έσπασε το 1-2 της Ducati, με τον Marco Melandri να είναι στην τρίτη θέση.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Jonathan Rea, ακολούθησε στην 4η θέση, ενώ ο Leon Camier με την MV Agusta του συμπλήρωσε την πεντάδα των πρώτων.

 

Ο Tom Sykes έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο και ήταν ο τελευταίος με διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή και τον Davies.

 

Ο Jordi Torres έβαλε την BMW του στην 7η θέση, με την καλύτερη Yamaha να είναι αυτή του Alex Lowes, μπροστά από τον Stefan Bradl και την Fireblade του.

 

Η Honda έχει - για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Nicky Hayden - δεύτερη μοτοσυκλέτα στο γκαράζ της, με τον Αμερικανό Jake Gagne να κάνει καλό ντεμπούτο και να είναι 16ος.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Xavi Fores. Από την άλλη ο Jakub Smrz επιστρέφει στο Πρωτάθλημα με ιδιωτική Yamaha και σήμερα ήταν τελευταίος.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Laguna Seca: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Έλληνες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα