• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έλληνες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα
Μαρκεσίνης & Καρακώστας κρατούν τη σημαία στις Σέρρες
Νέα 07/07/2017 - 21:11

Ο Γιώργος Μαρκεσίνης με την Yamaha R1 της ομάδας Team SixtyOne που αγωνίζεται στην κατηγορία SBK του Βαλκανικού Πρωταθλήματος που γίνεται αυτό το Σαβατοκύριακο στην πίστα των Σερρών, από την Βουλγαρική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας, σημείωσε τον 2ο ταχύτερο γύρο της ημέρας, με χρόνο 1:20.415 και με διαφορά μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου από τον Βούλγαρο Πρωταθλητή Martin Choy. Ο Σωτήρης Μπεγνής επίσης με Yamaha R1 της ομάδας ZenOne Racing βρέθηκε στην 6η θέση με χρόνο 1:23.168.

Στην κατηγορία Supersport ο Δημήτρης Καρακώστας με την Honda CBR600RR της ομάδας Karakostas Honda με χρόνο 1:21.333 πήρε την 2η θέση πίσω από τον Ρουμάνο Ionel Pascota με διαφορά ένα δέκατο. Ο Χρήστος Δήμου με Triumph Daytona 675 αθλητής της τοπικής λέσχης ΛΑΜΣ, πήρε την 6η θέση με χρόνο 1:23.281.

Η 5η Ελληνική συμμετοχή είναι αυτή του Αλέξανδρου Αργυρόπουλου με Honda CBR600RR της ομάδας ZenOne Racing, που συμμετέχει στην κατηγορία Supersport S που απευθύνεται σε νέους οδηγούς και έκανε τα πρώτα του βήματα στην πίστα των Σερρών, με 1:29.000 πήρε την 11η θέση.

Η Ελληνική σημαία λοιπόν κρατιέται ψηλά, χάρις στην πρωτοβουλία αυτών των οδηγών, ενώ δυστυχώς η ΑΜΟΤΟΕ δεν μπορεί να βοηθήσει ακόμη για τη δημιουργία επίσημης Εθνικής Ομάδας Ταχύτητας, στην οποία θα καλούνται οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας και θα συμμετέχουν με τα έξοδά τους πληρωμένα! Στο συγκεκριμένο Αγώνα δεν υπήρξε η δυνατότητα να καλυφθεί ούτε το έξοδο της ενοικίασης ενός μποξ και έτσι οι Έλληνες Αθλητές έχουν τις τέντες τους στο paddock!

Παρόλα αυτά θα κρατήσουν τη σημαία ψηλά!

Καλή τους επιτυχία!!!  

 

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Laguna Seca: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα άσφαλτος για την Jerez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα