• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Πρόεδρος της πίστας Montmelo:
Κανονικά το GP για το 2018
Νέα 07/07/2017 - 09:39

Μετά την COTA και η πίστα της Βαρκελώνης, το γνωστό Montmelo, ανακοινώνει μέσω του Προέδρου της, ότι δεν κινδυνεύει να είναι εκτός Ημερολογίου το 2018.

 

Οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας ήταν πολύ δυσαρεστημένοι με την κατάσταση της ασφάλτου και για πολλοστή φορά προειδοποίησαν τους ανθρώπους της πίστας.

 

Όπως και στην περίπτωση της COTA, έτσι και στο Montmelo οι αναβάτες τόνιζαν ότι αν δεν περαστεί νέα άσφαλτος, θα είναι αδύνατον να γίνει αγώνας εκεί.

 

Παράλληλα, ζητούν και κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές στην 12, εκεί όπου ο αείμνηστος Luis Salom έχασε τη ζωή του.

 

Θέλουν να βρεθεί τρόπος να υπάρξει περισσότερος τρόπος διαφυγής και να κρατηθεί η παλιά χάραξη της πίστας, χωρίς να προστεθεί το εσάκι.

 

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες και ο ίδιος ο CEO της Dorna, ο Carmelo Ezpeleta, έλεγε ότι οι αλλαγές αυτές είναι απαραίτητες για να συνεχίσει το GP, ειδάλλως θα ακυρωνόταν!

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι το παρασκήνιο σχετικά με το νέο εσάκι που κατασκευάστηκε φέτος, μόνο και μόνο για να απορριφθεί από τους οδηγούς, συνεχίστηκε!

 

Ο ιδιοκτήτης της πίστας επιτέθηκε στον Valentino Rossi λέγοντας: «Μας έκανε να ξοδέψουμε 200,000 ευρώ για το τίποτα», με τον Ιταλό άσο ν’ απαντά:

 

«Δεν είπα μόνο εγώ ότι το εσάκι τελικά ήταν επικίνδυνο, αλλά όλοι οι αναβάτες».

 

Επιστρέφοντας στο θέμα της συμμετοχής του Montmelo στο Ημερολόγιο Αγώνων το 2018, ο Πρόεδρος της πίστας δήλωσε πρόσφατα:

 

«Οι απαραίτητες αλλαγές θα γίνουν και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε το GP το 2018».

 

Τώρα μένει να δούμε αν η συγκεκριμένη υπόσχεση θα κρατηθεί.

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Τώρα;

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Ένα τσουβάλι βαθμούς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα