• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Περιμένει το οκ
Για να επιστρέψει στην Laguna
Νέα 05/07/2017 - 15:20

Αισιόδοξος είναι ο Chaz Davies ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στον επόμενο Γύρο των SBK-Motul, αυτό το Σ/Κ στην Laguna Seca.

 

Ο αναβάτης της Ducati τραυματίστηκε σ’ ένα τρομακτικό ατύχημα στον πρώτο αγώνα του Misano κι ενώ προηγούνταν.

 

Ο Davies έχασε τον έλεγχο της Panigale R του κι έπεσε, με τον Jonathan Rea που τον ακολουθούσε να τον χτυπά και να περνά από πάνω του.

 

Παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς του, ο Davies έχει βάλει στόχο να επιστρέψει αυτό το Σ/Κ στον τελευταίο Γύρο πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα.

 

«Κάνω φυσιοθεραπεία κάθε μέρα για τις τελευταίες δυο εβδομάδες και βελτιώνομαι συνεχώς. Νοιώθω αρκετά καλά και η μέση μου δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα».

 

«Πρέπει απλά να περιμένουμε το οκ από τους γιατρούς».

 

«Ειλικρινά ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι. Ήταν λίγο απογοητευτικό που δεν μπορούσα να προπονηθώ μετά το Misano, αλλά δεν ήθελα να χειροτερέψω τα πράγματα».

 

«Θέλω να χρησιμοποιήσω τις επόμενες ημέρες για να ξυπνήσω το σώμα μου. Η Laguna Seca είναι καταπληκτική πίστα κι έχει φανταστική ατμόσφαιρα».

 

«Ίσως να μην είμαι 100% έτοιμος, αλλά αν βρούμε ένα set-up που δεν θα χρειάζεται πολλή πίεση από την πλευρά μου στη μοτοσυκλέτα, μπορούμε να βάλουμε ψηλά τον πήχη».

 

Μετά τον τραυματισμό του στο Misano, ο Chaz Davies είναι πλέον 111 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Jonathan Rea.

Επόμενο άρθρο »

Επέμβαση για τον Loris Baz

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Συγχαρητήρια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα