• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Ο Jake Gagne
Στη θέση του Hayden για την Laguna
Νέα 04/07/2017 - 13:27

Ο Αμερικανός Jake Gagne θα κάνει το ντεμπούτο του αυτό το Σ/Κ στα SBK-Motul, οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα του αείμνηστου Nicky Hayden.

 

Ο 24χρονος άσος θα οδηγήσει την Fireblade, την ίδια που έχει στη διάθεσή του στο Πρωτάθλημα της Αμερικής που παίρνει μέρος.

 

Θα είναι η πρώτη φορά, μετά το θάνατο του Nicky, που η Honda βάζει άλλον αναβάτη στη θέση του, μιας και σε Donington και Misano ο Stefan Bradl ήταν μόνος του.

 

«Για μένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και μια τεράστια τιμή που μου γίνεται ν’ αγωνιστώ στα SBK με μια τόσο δυνατή ομάδα».

 

«Αυτή η ευκαιρία που μου δίνεται είναι τεράστια και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μάθω γρήγορα και να φέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

«Ο χαμός του Nicky ήταν πολύ δύσκολος για όλους μας, αλλά ξέρω ότι θα μας παρακολουθεί από εκεί ψηλά κι ελπίζω ότι θα τον κάνω υπερήφανο».

 

Τέλος, λίγα λόγια είπε και το αφεντικό της ομάδας της Honda στa SBK-Motul, Ronald Ten Kate:

 

«Ο Jake είναι ένας νεαρός ταλαντούχος αναβάτης που ξέρει πολύ καλά την Fireblade από το Αμερικανικό Πρωτάθλημα κι έχει αγωνιστεί κι έχει κερδίσει πολλές φορές στην Laguna».

 

«Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και θα του δώσουμε κάθε υποστήριξη για το ντεμπούτο του και είμαι σίγουρος ότι θα βάλει τα δυνατά του μπροστά στο κοινό του».

Επόμενο άρθρο »

Διπλό βάθρο για την ομάδα της Repsol Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Λεφτά ή ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα