• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Παραλίγο νίκη!
Ήμουν τόσο κοντά...!
Νέα 25/06/2017 - 22:58

O Danilo Petrucci έχασε μια χρυσή ευκαιρία σήμερα να πάρει μια πρώτη νίκη στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Ιταλός συνάντησε τον Rins μπροστά του στον τελευταίο γύρο του αγώνα και όπως είπε παραλίγο να πέσει,, χάνοντας έδαφος στη μάχη του με τον Rossi.

 

Στο parc ferme κατηγόρησε τους κριτές ότι δεν σήκωσαν τις μπλε σημαίες για να ειδοποιήσουν τον Rins ότι πρέπει ν’ ανοίξει τη γραμμή του. Στη συνέντευξη πάντως δεν επανέλαβε αυτά τα λόγια.

 

Στο τέλος προσπάθησε όσο μπορούσε και έχασε τη νίκη για μόλις 63 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

«Ναι... παραλίγο να έρθει η νίκη αλλά είμαι δεύτερος... ίσως αν είχα μια δεύτερη ευκαιρία... αλλά δεν ήταν δυνατόν στο τέλος».

 

«Πάντως ήταν καταπληκτικός αγώνας! Στο στεγνό ο Valentino ήταν πιο γρήγορος από εμένα. Στη βροχή ήταν μπροστά και προσπάθησα πολλές φορές να τον περάσω, αλλά ήταν επικίνδυνα».

 

«Μετά παρατήρησα ότι στην 12, στην επιτάχυνση ήμουν πιο δυνατός με την Ducati και τον πέρασα 4 γύρους πριν το τέλος, αλλά μετά με πέρασε ξανά».

 

«Στο τέλος βρήκα τον Rins και παραλίγο να πέσω περνώντας τον. Τέλος έχασα και ήμουν τόσο κοντά. Είναι ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα, αλλά αυτή τη φορά ένοιωσα τόσο κοντά τη νίκη».

 

«Ήθελα να είμαι δυνατός εδώ. Είμαι χαρούμενος γιατί τώρα πάμε σε μια άλλη πίστα που μου αρέσει, στην Γερμανία και πέρυσι ήμουν στη 2η σειρά στο στεγνό και οδήγησα τον αγώνα στο βρεγμένο».

 

Στη συνέντευξη τον ρώτησαν αν κρατήθηκε λίγο δίνοντας μάχες με τον συμπατριώτη του τον Valentino, αλλά ο ίδιος είπε ότι ήταν η βροχή ο λόγος που έπρεπε να είναι πιο προσεχτικός.

 

«Προσπάθησα πολλές φορές να τον περάσω, αλλά ήταν και η βροχή και δεν ξέραμε πόσο νερό είχε κάτω κι ήταν επικίνδυνο να πέσω και να ρίξω τον Valentino. Το ίδιο θα ήταν και με τον Marc».

 

«Όταν είσαι 1ος ή 2ος η πτώση δεν είναι κάτι καλό και πρέπει να είσαι ήρεμος. Επίσης είμαι τόσες φορές στην Επιτροπή Αγώνων... έχω μεγάλη συλλογή από κίτρινες κάρτες κι έτσι έπρεπε να είμαι ψύχραιμος και να μην ακουμπήσω κάποιον».

 

Όσο για το αν σκέφτηκε να αλλάξει μοτοσυκλέτα, όταν οχτώ γύρους πριν το τέλος βγήκε η λευκή σημαία;

 

«Το νερό δεν ήταν πολύ στην πίστα και θα ήταν χωρίς ουσία ν’ αλλάξεις μοτοσυκλέτα», είπε.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Δεν έχω εξήγηση

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Στόχος επετεύχθη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα