• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ένα βήμα μπροστά
Είναι οι Yamaha στο Assen!
Νέα 23/06/2017 - 22:37

Για την ώρα, η γνώμη του Marc Marquez είναι ότι οι Yamaha είναι ένα βήμα μπροστά στην πίστα του Assen.

 

Ο Marc πήρε την τρίτη θέση στα σημερινά αποτελέσματα, έξι δέκατα πίσω από τον πρωτοπόρο Maverick Vinales και την Yamaha του.

 

«Εδώ έχουμε καλά ελαστικά και η Michelin γύρισε λίγο στα δεδομένα που είχαμε πέρυσι και στην αρχή της σεζόν».

 

«Είναι όμως δύσκολο για όλους να κατανοήσουμε το ρυθμό που θα έχουμε με φθαρμένα ελαστικά, αλλά ακόμα κι έτσι όλες οι Yamaha - και ειδικά ο Vinales - είναι ένα βήμα μπροστά».

 

«Δουλεύουμε όμως για να βελτιωθούμε και ειδικά στο ρυθμό με τα φθαρμένα ελαστικά. Δεν έχουμε καλή ευστάθεια κι εδώ, που είναι γρήγορη πίστα αλλά και με τον αέρα, η μοτοσυκλέτα κουνιέται πολύ».

 

Μέχρι και πέρυσι ο Marc Marquez χρησιμοποιούσε ακόμα το πλαίσιο του 2014 (!) στη μοτοσυκλέτα του, με τον Ισπανό να αποκαλύπτει:

 

«Δεν το έχω πια και τώρα χρησιμοποιώ ένα που είχε ο Cal, με μερικές αλλαγές», είπε ο Ισπανός που μάλλον έχει το περσινό πλαίσιο του Βρετανού.

 

Τέλος, παρά το ότι πιστεύει ότι οι Yamaha έχουν το πάνω χέρι, δεν παραδίνεται και δηλώνει ότι θα παλέψει για τη νίκη την Κυριακή.

 

«Ξεκινώντας το Σ/Κ πάντα ο στόχος μου είναι η νίκη. Μ’ αρέσει η πίστα και μου ταιριάζει, αλλά η Honda δυσκολεύεται λίγο και ίσως το Sachsenring είναι καλύτερο για εμάς».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Λίγο πιο ανταγωνιστικός!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Νοιώθω καλά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα