• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος να επιστρέψει ο Rins
«Ελπίζω να μην πονάω πολύ»
Νέα 22/06/2017 - 15:48

Ο Alex Rins θα επιστρέψει στη δράση και στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αυτό το Σ/Κ στο Assen.

 

Ο άσος της Suzuki είχε τραυματιστεί στο Τέξας και μπήκε στην πίστα ξανά μόλις πριν από λίγες ημέρες, στο τεστ της μεγάλης κατηγορίας στο Montmelo.

 

Ανυπομονεί να επιστρέψει πάνω στην GSX-RR του κι ελπίζει ότι ο πόνος στον αριστερό του καρπό θα είναι υποφερτός.

 

«Ήταν δυο καλές ημέρες δοκιμών στην Βαρκελώνη. Είμαι καλά. Νοιώθω άνετα κι αυτό είναι καλό. Νομίζω είμαι έτοιμος και δεν θα πονάω πολύ».

 

«Η αλήθεια είναι ότι πονούσα λιγότερο απ’ ότι περίμενα και νομίζω ότι είμαι έτοιμος για το Assen. Προφανώς θα ήθελα να επιστρέψω νωρίτερα, αλλά ήταν αρκετά σοβαρός τραυματισμός».

 

Ο νεοφερμένος Rins είναι ο πιο μικρός σε ηλικία αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας και συνέχισε τις δηλώσεις του τονίζοντας:

 

«Θα δούμε πως θα τα πάμε σε Assen και Sachsenring, πως θα είμαι πάνω στη μοτοσυκλέτα και βάσει αυτού θα βάλουμε και στους στόχους μας».

 

«Υπάρχουν πολλά  πράγματα που έχω να μάθω ακόμα και περισσότερο από τη μάθηση, είναι ο έλεγχος που πρέπει να έχεις σε όλα».

 

Τέλος, μίλησε και για τη μάχη του Τίτλου, λέγοντας:

 

«Κάθε χρονιά το Πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο σφιχτό. Ο Vinales φαινόταν το φαβορί στην αρχή και δεν λέω ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει, αλλά μπήκαν κι άλλοι στο παιχνίδι».


«Εξαιρετικά αποτελέσματα παίρνουν και οι Ducati και όλα είναι πολύ σφιχτά. Θα δούμε αν κι εμείς θα καταφέρουμε να είμαστε κάπου εκεί».

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Μας αξίζει

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο χειρουργείο για Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα