• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τελευταία ευκαιρία!
Να κερδίσετε ένα ταξίδι στο WSBK Motul του Lausitzring!
Νέα Αγοράς 19/07/2017 - 21:18

Η κλήρωση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017.

Η Motul και το MOTOGP WORLD σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ταξίδι στον 9ο γύρο (Prosecco DOC German Round) του WSBK Motul στήν πίστα Lausitzring στις 18-20/8/2017 με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Πώς;

Στο τεύχος Ιουλίου (82) του περιοδικού MOTOGP WORLD που ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα θα βρείτε την καταχώρηση του διαγωνισμού MOTUL – MOTOGP WORLD, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στο πρωτότυπο κουπόνι στο κάτω μέρος της σελίδας το στέλνετε στην διεύθυνση 2ΔΕΛΤΑ ΕΠΕ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 43, 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ και αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση που θα γίνει στις 24 Ιουλίου 2017.

Αν είστε ένας από τους τυχερούς η Motul θα αναλάβει όλα τα έξοδά σας, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων μετάβασης και διαμονής. Ακόμα, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες, όπως να επισκεφθείτε το γκαράζ μιας από τις ομάδες που υποστηρίζονται από την MOTUL και να γνωρίσετε τους οδηγούς της ομάδας!

Η διαδικασία της προωθητικής ενέργειας έχει ως εξής: Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του, να στείλει το σχετικό κουπόνι που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας του περιοδικού MOTOGP WORLD στη διεύθυνση: 2 ΔΕΛΤΑ ΕΠΕ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 43, 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ και να συμμετέχει στην κλήρωση του διαγωνισμού που θα γίνει στις 24 Ιουλίου 2017 στα γραφεία του περιοδικού MOTOGP WORLD (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 43, 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ).

Κάθε αναγνώστης μπορεί να συμμετέχει με περισσότερα από ένα αυθεντικά κουπόνια συμμετοχής που υπάρχουν στα τεύχη Ιουνίου (81) και Ιουλίου (82) 2017. Δεν γίνονται δεκτές φωτοτυπίες ή εκτυπώσεις της σχετικής σελίδας! Οι νικητές του διαγωνισμού θα είναι ΔΥΟ και θα κερδίσουν από ένα ταξίδι δωρεάν στο WSBK του Lausitzring, που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια (από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος), διαμονή 2 ημερών σε ξενοδοχείο κοντά στην πίστα, μεταφορά από και προς την πίστα και πλήρη διατροφή. Η ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού θα γίνει με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την 24 Ιουλίου 2017.

 

Οι όροι του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο http://bit.ly/2qHDQXN

Επόμενο άρθρο »

Ποιος θα αγοράσει την Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

AFAM - Motograndprix.gr & Travel Sports

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα