• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παίζω και μαθαίνω!
Εκδήλωση του Ο.Δ.Μ.Α. Αθηνών
Νέα 15/06/2017 - 11:23

Το πρωί της Κυριακής  11 Ιουνίου ο Ο.Δ.Μ.Α. Αθηνών πραγματοποίησε με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Παίζω και Μαθαίνω σε 2 Τροχούς» για παιδιά ηλικίας 6 - 11 χρονών στον «Χώρο Εκπαίδευσης» στο Άλσος Βεϊκου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι μέσα από το παιχνίδι να μεταδώσει στους μικρούς υποψήφιους οδηγούς, παιδεία και κυκλοφοριακή αγωγή. Να ανεβάσει την αντίληψη και τις αντιδράσεις τους σε ελεγχόμενο χώρο μέσω του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού από τα μέλη του Ομίλου πάντα όμως με την συμπαράσταση και την βοήθεια των γονέων.

Οι μικροί οδηγοί, χωρίστηκαν σε ομάδες και το παιχνίδι ξεκίνησε με ελιγμούς ανάμεσα από κορύνες, ισορροπία σε μαδέρι, τσουβαλοδρομία, σκυταλοδρομία κλπ παιχνίδια.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά βραβεία αλλά έγινε και κλήρωση με κράνη μοτοσυκλέτας. Όλοι αποχώρησαν χαρούμενοι, με διάπλατα χαμόγελα και ο Ο.Δ.Μ.Α. έδωσε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις.

Επίσης ο όμιλος ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή για την αμέριστη συμπαράστασή της, τους χορηγούς για την προσφορά τους καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας, αλλά και όσους εργάστηκαν για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του εγχειρήματος. 

Επόμενο άρθρο »

Ανεβασμένος ο Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Fenati: Η αρμονία στην ομάδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα