• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Αδιανόητο!
Οι δυο νίκες στη σειρά πριν λίγο καιρό
Νέα 14/06/2017 - 16:46

Ο CEO της Ducati, Claudio Domenicali, παραδέχεται ότι οι δυο νίκες στη σειρά του Andrea Dovizioso ήταν κάτι το αδιανόητο γι’ αυτούς πριν μερικούς μήνες.

 

Μόλις πέρυσι οι κόκκινοι σταμάτησαν ένα σερί σχεδόν έξι χρόνων χωρίς νίκη στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Φέτος ξεκίνησαν με πολλές ελπίδες, θεωρώντας ότι θα μπορούσαν να μειώσουν κι άλλο τη διαφορά από τις κυρίαρχες Honda και Yamaha.

 

Ωστόσο το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που ήλπιζαν, με τους κόκκινους να φτάνουν στο Mugello με μόλις δυο βάθρα στο ενεργητικό τους.

 

Η συνέχεια βέβαια είναι γνωστή σε όλους!

 

«Μια μόλις εβδομάδα μετά την εκπληκτική μας νίκη στο Mugello, είμαστε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και αυτό επιβεβαιώνει το πόσο καλή δουλειά κάνουμε».

 

«Τώρα είμαστε πολύ πιο κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

 

«Μέχρι πριν μερικούς μήνες όλο αυτό θα ήταν αδιανόητο και γι’ αυτό είναι απολύτως σημαντικό να είμαστε ψύχραιμοι και στις δυσκολίες όταν έρχονται».

 

Βέβαια παρά τις δυο συνεχόμενες νίκες του, ο Dovizioso τονίζει ότι αυτή δεν είναι ακριβώς η πραγματικότητα για την Ducati.

 

Οι κόκκινοι υστερούν ακόμα αρκετά μέσα στις στροφές.

 

Λίγα λόγια για τη μεγάλη επιτυχία της Ducati είπε και ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, ο Gigi DallIgna.

 

«Ξέραμε ότι το Montmelo θα ήταν μια δύσκολη πίστα για εμάς».

 

«Πέρυσι υποφέραμε πολύ και φέτος σίγουρα μας βοήθησε το τεστ που κάναμε εδώ πρόσφατα, μιας και οι μοτοσυκλέτες μας ήταν καλά στημένες».

Επόμενο άρθρο »

Ο Mir στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati γιορτάζει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα