• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ποντάρει στο εντός έδρας
Ο Davies για το Γύρο του Misano
Νέα 14/06/2017 - 13:17

Η Ducati και ο Chaz Davies γνωρίζουν ότι έχουν την ταχύτητα για να διεκδικήσουν τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα, αυτό το Σ/Κ, στην πίστα του Misano.

 

Στόχος για τον Davies είναι να επαναλάβει το θρίαμβό του στην Imola, όταν και είχε κάνει το διπλό, το μοναδικό του για φέτος.

 

Πάντως το Misano δεν είναι μια εύκολη πίστα για τον Βρετανό άσο της Ducati, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ποτέ του να κερδίσει εκεί.

 

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει φαίνονται και από το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη πίστα δεν έχει πάρει παρά μόνο ένα βάθρο στην καριέρα του, το 2015.

 

«Νοιώθω καλά ενόψει του δεύτερου Ιταλικού Γύρου φέτος. Οι οπαδοί δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα που σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο».

 

«Πάντα είχαμε το ρυθμό εκεί, αλλά δεν έχουμε καταφέρει ν’ ανέβουμε στο βάθρο ακόμα. Πέρυσι μάλιστα ήμασταν ιδιαιτέρως δυνατοί».

 

«Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν με το μέρος μας καθώς είχαμε την πτώση και στη συνέχεια βγήκαμε εκτός στους αγώνες».

 

«Το τεστ που κάναμε εδώ πήγε καλά και απλά μένει να διευθετήσουμε μερικές λεπτομέρειες. Δεν θα κάνουμε δραστικές αλλαγές».

 

«Έχουμε βρει μερικές ενδεχόμενες κατευθύνσεις για ν’ ακολουθήσουμε και αυτό θα κάνουμε από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές».

Επόμενο άρθρο »

O Petrux ζητά συγγνώμη

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Λατρεύω τα πάντα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα