• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Δράση στο Misano!
Ο 7ος Γύρος της σεζόν
Νέα 14/06/2017 - 10:55

Φτάνοντας στα μισά της φετινής αγωνιστικής σεζόν, οι αναβάτες των SBK-Motul ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη στην πίστα του Misano.

 

Επί Ιταλικού εδάφους, η πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli είναι μια από τις αγαπημένες των περισσοτέρων οδηγών.

 

Για την Ducati, όντας εντός έδρας, ο αγώνας έχει μεγαλύτερη σημασία, καθώς οι κόκκινοι θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

 

Για τον Davies είναι ο τρίτος συνεχόμενος εντός έδρας αγώνας, είτε του ίδιου (Donington), είτε της ομάδας (Imola, Misano).

 

Ο Βρετανός είχε καταφέρει να κάνει το διπλό μπροστά στους Ιταλού στην Imola, όμως τα πράγματα στο Misano δεν θα είναι τόσο εύκολα γι’ αυτόν.

 

Ο Davies δεν έχει καταφέρει να ανέβει ποτέ στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αν και πάλι θα τα δώσει όλα για να το πετύχει.

 

Από την άλλη ο Marco Melandri θα έχει και πάλι ένα έξτρα κίνητρο από τους συμπατριώτες του στην πίστα.

 

Ο Melandri έχει πάρει τρία βάθρα στο παρελθόν στη συγκεκριμένη πίστα, με βασικό του στόχο να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τους πρώτους.

 

Σκληρές μάχες αναμένει στην Ιταλία ο Jonathan Rea, ο οποίος έχει την πρόσφατη παράδοση με το μέρος του στο Misano.

 

Ο άσος της Kawasaki και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη εκεί στους τελευταίους τρεις αγώνες, ενώ ήταν νικητής και το 2009 εκεί με Honda.

 

Ο Tom Sykes, ο ομόσταυλός του, ήταν δεύτερος και στους δυο περσινούς αγώνες και θα θέλει να κάνει το επόμενο βήμα φέτος.

 

Κάτι ακόμα που αξίζει της προσοχής μας, για το Σάββατο, είναι το γεγονός ότι ο Sykes είναι αήττητος στη διαδικασία της Superpole στο Misano, για τα τελευταία πέντε χρόνια.

 

Το Misano για τον Michael Van der Mark της Yamaha, ήταν η πίστα που πέρυσι εξασφάλισε το 8ο βάθρο της καριέρας του.

 

Ο Ολλανδός προέρχεται από την τέταρτη θέση στο Donington Park (Αγώνας 2) χάνοντας το βάθρο στον τελευταίο γύρο.

 

Αυτό, το βάθρο δηλαδή, θα διεκδικήσει στην Ιταλία, έχοντας καλή παρουσία στο τεστ του Misano πριν από δυο εβδομάδες.

 

Την ένθερμη υποστήριξη των συμπατριωτών του θέλει και ο Lorenzo Savadori για να μπορέσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στην πατρίδα του.

 

Ο Savadori έχει δυο νίκες στο Misano (Superstock 1000 του Ευρωπαϊκού) και ήταν μέσα στην εξάδα και στους δυο περσινούς αγώνες.

 

Στην Honda θα είναι ακόμα ένας δύσκολος αγώνας, μετά το θάνατο του Nicky Hayden και με τον Stefan Bradl να προσπαθεί να βρει λύσεις στο στήσιμο της Fireblade.

 

Ενδιαφέρον θα έχει και η παρουσία του Leon Camier με την MV Agusta του στο Misano, εκεί που το καλύτερο αποτέλεσμα του Βρετανού είναι μια έκτη θέση.

 

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον μόνο αναβάτη που πραγματικά «παίζει» εντός έδρας, τον Alex de Angelis που γεννήθηκε στο San Marino.

 

Ο 33χρονος άσος έχει πάρει μια 4η θέση στο παρελθόν στο Misano, το 2011 όταν και αγωνιζόταν στην Moto2 του MotoGP.

 

Φέτος το ξεκίνημά του στη σεζόν είναι αρκετά δύσκολο, όμως είναι βέβαιο ότι ο οδηγός από το San Marino θα πιέσει την Kawasaki του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Παραμένω εδώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η RVS#1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα