• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #81
Αντίο NICKY HAYDEN...
MOTOGP WORLD 10/06/2017 - 09:49

Με εξώφυλλο τον αείμνηστο Nicky Hayden κυκλοφόρησε από χτες στα περίπτερα των Αθηνών το νέο τεύχος του αγαπημένου μας MOTOGP WORLD. Πέρα από το υπέροχο αφιέρωμα στον Nicky, στις σελίδες του τεύχους θα διαβάσετε:

 

MotoGP Αγώνας Jerez: Υποκλιθείτε στον Dani

Άπιαστος ήταν ο Dani Pedrosa στην Jerez, κατακτώντας μια ιστορική νίκη στο 3,000ό Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

SBK-Motul Assen: Ανυπέρβλητος

Ο Jonathan Rea πήρε το τρίτο συνεχόμενο διπλό του στο Assen, εκμεταλλευόμενος την ατυχία του Davies, αλλά και το γεγονός ότι ο Sykes ήταν άρρωστος.

 

MotoGP Αγώνας Le Mans: 500 νίκες η Yamaha με Vinales

Τρεις νίκες σε πέντε αγώνες έχει ο Vinales και σε συνδυασμό με τα λάθη των Marquez και Rossi στο Le Mans, απολαμβάνει και πάλι την 1η θέση στη βαθμολογία.

 

Στρατηγική συνεργασία Aprilia-Experis

Η Aprilia Racing και η Experis, μέλος του Ομίλου Manpower, ξεκινούν συνεργασία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για το 2017.

 

SBK-Motul Αγώνας Imola: Κόκκινο Τσουνάμι

Ο Davies έκανε το διπλό στον «καλύτερο αγώνα της σεζόν» για τον άσο της Ducati, η κυριαρχία του οποίου στην πίστα της Imola ήταν απόλυτη.

 

Όταν το ταλέντο δεν είναι αρκετό

Σαν κεραυνός έπεσε η απόφαση του Danny Kent να φύγει οικειοθελώς από τον Kiefer Racing στην Moto2. Ήταν μια ανακοίνωσε που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, ακόμα και την οικογένειά του...

 

ΠΠΤ ’17 Τρίπολη: Σε αφιλόξενο τερέν

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης φιλοξένησε για άλλη μια φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, αλλά με τη διοίκηση του αεροδρομίου να μην δίνει σχεδόν καμμία βοήθεια στους οργανωτές.

 

ΠΠΤ ’17 Σέρρες: Σπουδαίες μάχες

Η βροχή δεν ήρθε την ημέρα του αγώνα στις Σέρρες και οι μάχες που δόθηκαν ήταν συναρπαστικές και ορισμένες εξ αυτών κρίθηκαν κυριολεκτικά πάνω στο νήμα.

 

Δοκιμή R6: Την οδηγείς, δεν σε οδηγεί

Η νέα R6 έχει λίγες σχετικά βελτιώσεις σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, καταφέρνει όμως να μπει κατευθείαν στην κορυφή των προτιμήσεων, με κύριο χαρακτηριστικό την αίσθηση επιβολής πάνω της!

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #82

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #80

Χορηγοί