• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολλά set-ups
Έχει στη διάθεσή του ο Vinales
Νέα 08/06/2017 - 14:53

Αισιόδοξος είναι για τον Γύρο στο Montmelo ο Maverick Vinales, καθώς ο Ισπανός έχει πολλά set-ups για την πίστα και θεωρεί ότι θα είναι ανταγωνιστικός από την αρχή.

 

Με τη δεύτερη θέση του στο Mugello, ο Ισπανός κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά του στη βαθμολογία στους 26β από τον δεύτερο, Andrea Dovizioso.

 

Ο Maverick θεωρεί ότι το στυλ του πάνω στην Μ1 θα τον ευνοήσει στην πίστα του Montmelo, συμπεριλαμβανομένης και της αλλαγής που έχει γίνει στο τελευταίο κομμάτι της.

 

«Το Montmelo είναι μια πολύ ιδιαίτερη πίστα για εμένα, καθώς είναι το εντός έδρας Grand Prix μου. Είναι μια καλή πίστα για μένα και το στυλ μου, όπως - ελπίζω - και για τη μοτοσυκλέτα».

 

«Τα πηγαίνουμε καλά... είμαστε δυνατοί, αισιόδοξοι κι έχουμε πολλά set-ups σε περίπτωση που κάποιο δεν δουλέψει. Γι’ αυτό φτάνω στο Montmelo με μεγάλο κίνητρο».

 

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και θα παλέψουμε να είμαστε στο βάθρο στο τέλος του GP».

 

«Αλλά για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να λειτουργήσουμε έξυπνα... όπως και στην επιλογή ελαστικών».

 

Ο Vinales έχει πάρει νίκη στο Montmelo το 2012, όταν αγωνιζόταν στην Moto3, ενώ με την Suzuki έχει τερματίσει 6ος και 4ος.

Επόμενο άρθρο »

Ο 4ος Αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ - ΜΕΓΑΡΑ του ΠΠΤ2017

« Προηγούμενο άρθρο

Να είμαστε πιο σταθεροί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα