• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUPPO: Συνοψίζει τη σεζόν μέχρι τώρα.
Ο επικεφαλής της Ducati περιγράφει τη φετινή πορεία της ομάδας.
Νέα 15/09/2009 - 11:39

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με pole position και νίκη του Casey Stoner στο Qatar, αλλά εξελίχτηκε σε καταστροφή , λόγω των προβλημάτων υγείας του Αυστραλού. Παρόλα αυτά, ο επικεφαλής της ομάδας, Livio Suppo προσπαθεί να επικεντρωθεί στα θετικά της φετινής χρονιάς.

 

Η προσωρινή αντικατάσταση του Stoner, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στον αγώνα της Πορτογαλίας, όπως και η βελτίωση της απόδοσης και κυρίως της οδηγησιμότητας της Desmosedici GP9 ήταν οι κύριες προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει φέτος η Ιταλική ομάδα.

 

Συνοψίζοντας τη φετινή σεζόν, ο Suppo σχολίασε: "Ήταν μια σεζόν με πάνω και κάτω. Βρεθήκαμε πρωτοπόροι στο Πρωτάθλημα, αλλά μετά έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα υγείας του Casey. Ήταν πραγματικά δύσκολο, αλλά δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε. Τεχνικά, κάναμε άριστη δουλειά και η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε αγώνα με τον αγώνα."

 

Σχετικά με την απόφαση ο Mika Kallio να αντικαταστήσει προσωρινά τον Stoner και σχετικά με τη δουλειά που έγινε για να βοηθηθεί ο Nicky Hayden, ο Suppo σχολίασε: "Νομίζω ότι αντιδράσαμε καλά στις δυσκολίες, και είμαι ικανοποιημένος τόσο από την απόδοση του Mika Kallio, όσο και με την αντίστοιχη του Nicky, που μάλιστα ανέβηκε και στο βάθρο στην Indianapolis. Μετά τον αγώνα της Βαρκελώνης διανύσαμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, και είμαι χαρούμενος που τώρα τα πράγματα επανέρχονται σε φυσιολογικούς ρυθμούς."

 

Σε ερώτηση σχετικά με τις ελπίδες του για το υπόλοιπο της σεζόν, ο Suppo αναγνώρισε την πρόσφατη συνεισφορά του Aleix Espargaró, λέγοντας: "Για το τέλος της σεζόν ελπίζω να δω τον Casey να μάχεται ξανά για την κορυφή. Πιστέυω ότι και ο Nicky έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση-θα μπορούσε μάλιστα να έχει τερματίσει στην τετράδα, στο Misano. Η μοτοσυκλέτα βελτιώνεται συνεχώς και είδαμε ότι ο Aleix Espargaró, που είναι νεαρός και δεν έχει μεγάλη εμπειρία, κατάφερε να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές επιδόσεις, γράφοντας μάλιστα και τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο στο Misano."

Επόμενο άρθρο »

PRAMAC DUCATI: Περιμένουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

« Προηγούμενο άρθρο

AOYAMA: Η φετινή αποκάλυψη στα 250cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα