• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποφασισμένος ο Folger
Να βελτιωθεί στις κατατακτήριες
Νέα 31/05/2017 - 11:06

Ο Jonas Folger έχει την «ατυχία» να είναι ομόσταυλος με τον Johann Zarco φέτος στην ομάδα της Monster Yamaha Tech3 στη μεγάλη κατηγορία.

 

Τα πράγματα που κάνει ο Γάλλος είναι απίθανα κι έχουν συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων προς τη μεριά του, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες του Γερμανού να παραβλέπονται.

 

Ωστόσο και ο Jonas Folger αξίζει πολλά συγχαρητήρια για την προσαρμογή του στην κατηγορία.

 

Ο Γερμανός είναι ένατος στη βαθμολογία, έχοντας 38β όπως και ο Jorge Lorenzo, ενώ υπολείπεται μόλις 2β από τον 7ο Cal Crutchlow.

 

Επιπρόσθετα είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς και στους πρώτους πέντε αγώνες της χρονιάς και μαζί με τον Bradley Smith, είναι οι μόνοι που έχουν τερματίσει σε όλα τα GP μέχρι στιγμής.

 

Το θέμα με τον Jonas Folger είναι ότι πρέπει να βελτιώσει τα αποτελέσματά του στις κατατακτήριες και να είναι πιο επιθετικός στα πρώτα στάδια του αγώνα.

 

«Ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ στο θρυλικό Mugello, μετά την πολύ καλή δουλειά που κάναμε στο Le Mans».

 

«Δυστυχώς όμως και πάλι δεν πήρα ένα καλό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες κι έτσι θα προσπαθήσω να είμαι πιο αισιόδοξος στο Mugello».

 

«Είμαι απολύτως αποφασισμένος να βάλω τα δυνατά μου και να είμαι πιο κοντά στις μπροστά θέσεις για να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή».

 

«Το Mugello είναι μια καταπληκτική πίστα που ταιριάζει στην Yamaha και γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος κι ενθουσιασμένος για τον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Είναι τόσο δύσκολο

« Προηγούμενο άρθρο

Ο FOURQUEZ28 ξανά στη μάχη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα