• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Donington: ΕΔ1
Rea και Sykes στο 1:27
Νέα 26/05/2017 - 13:52

Αν κι έχασε τις μισές περίπου πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο Donington Park, ο Jonathan Rea κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δεν ξεκίνησε καλά την ημέρα κι είχε μια πτώση πολύ γρήγορα που του στέρησε πολύ χρόνο.

 

Ακόμα κι έτσι όμως, ο Rea επανήλθε στην πίστα στα τελευταία 25 λεπτά και αμέσως ήταν γρήγορος, σταματώντας στο τέλος το χρονόμετρο στο 1:27,828.

 

Μόνο ένας ακόμα κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:48 σήμερα και αυτός ήταν ο Tom Sykes που έμεινε ένα δέκατο πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Πίσω από τις δυο Kawasaki πήραν θέση οι δυο εργοστασιακές Ducati, με τον Marco Melandri να είναι δυο δέκατα πιο γρήγορος από τον Chaz Davies.

 

Δύσκολες ήταν οι ΕΔ1 για τον Michael Van der Mark που δυο φορές βγήκε εκτός πίστας και είχε ανέβει ως τη 2η θέση, προτού τελικά ολοκληρώσει 5ος.

 

O Leon Haslam - πρωτοπόρος στη βαθμολογία στα BSB - κάνει έκτακτη συμμετοχή με Kawasaki και ήταν αμέσως γρήγορος, καταφέρνοντας να πάρει την 6η θέση.

 

Έβδομος ήταν ο Lorenzo Savadori με την ιδιωτική του Aprilia, μπροστά από την MV Agusta του Leon Camier και την εργοστασιακή Yamaha του Alex Lowes.

 

Τη δεκάδα κλείνει ο Eugene Laverty (Aprilia) ενώ ο Stefan Bradl - μόνος στο γκαράζ της Red Bull Honda μετά τον τραγικό χαμό του Hayden - ήταν 15ος.

Επόμενο άρθρο »

Espargaro Βελτιωθήκαμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Ride on Kentucky Kid

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα