• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Στο Donington με ένα στόχο!
Να κερδίσει για 1η φορά μετά το 2012
Νέα 25/05/2017 - 10:21

Στην πίστα που κυριαρχεί ο Tom Sykes, ο στόχος για τον Jonathan Rea είναι ένας και μοναδικός: να σπάσει το σερί των επιτυχιών του ομόσταυλού του.

 

Ο Sykes είναι αήττητος στο Donington Park από το 2013, ενώ παράλληλα έχει πάρει τρεις pole positions τα προηγούμενα χρόνια.

 

Ο Rea από την πλευρά του, ήταν ο τελευταίος οδηγός που κέρδιζε στην πίστα - στον 2ο αγώνα του 2012 - προτού ξεκινήσει η κυριαρχία του Sykes.

 

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ερχόμαστε εδώ, στο Donington Park, μετά από ένα καταπληκτικό ξεκίνημα στη χρονιά», σχολιάζει ο Rea και συνεχίζει:

 

«Η πίστα είναι διασκεδαστική, αλλά έχει και τις προκλήσεις της καθώς πρέπει να βρεις τη σωστή ισορροπία σε σταθερότητα στα φρένα και κράτημα στα γρήγορα κομμάτια της».

 

«Μετά την Imola κατανοούμε ακόμα καλύτερα τη μοτοσυκλέτα και ανυπομονώ να εφαρμόσω κάποιες νέες ιδέες που έχω για το στήσιμό της».

 

«Με υποστηρίζουν πολύ εκεί και πάρα πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από την Ιρλανδία, οπότε σίγουρα θα είναι σαν εντός έδρας αγώνας για μένα».

 

«Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που κέρδιζα εκεί, οπότε αυτός είναι ο στόχος μας αυτό το Σ/Κ».

 

Ο Jonathan Rea συνεχίζει να είναι πρώτος στη βαθμολογία και μετά την Imola, έχει 74 βαθμούς διαφοράς από τον δεύτερο, Chaz Davies.

Επόμενο άρθρο »

Davies: Να είμαστε

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin πενθεί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα