• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Red Bull Honda στο Donington
Με έναν οδηγό, προς τιμήν του Hayden
Νέα 24/05/2017 - 13:41

Η ομάδα της Red Bull Honda στα SBK-Motul, επιβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί στο Donington Park αυτό το Σ/Κ, προς τιμήν του αναβάτη της Nicky Hayden.

 

Η ομάδα - με την οποία ο Nicky αγωνίστηκε στα SBK πέρυσι και φέτος - θα είναι στην Αγγλία με έναν μόνο οδηγό, τον Stefan Bradl.

 

Οι άνθρωποί της δεν σκέφτηκαν καν να αντικαταστήσουν τον αγαπητό Nicky, ως ένδειξη σεβασμού στον ίδιο τον αείμνηστο Αμερικανό άσο και την οικογένειά του.

 

Συγκινητικό είναι και το μήνυμα του Ronald Ten Kate που έχει τις τύχες της ομάδας στα SBK-Motul.

 

«Πρόκειται για ένα τεράστιο σοκ για μένα για όλη την ομάδα, το paddock και ολόκληρο τον κόσμο των αγώνων. Είχαμε τη χαρά να δουλέψουμε με τον Nicky μόνο για ενάμιση χρόνο αλλά τον γνωρίσαμε με τον τρόπο που όλες οι προηγούμενες ομάδες εκφράζονταν γι’ αυτόν: έναν φανατικό με τις μοτοσυκλέτες, χαρισματικό και πάνω απ’ όλα αληθινό αθλητή που δούλευε πάρα πολύ σκληρά. Αυτός ήταν ο Nicky! Θα μας λείψει κι ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα για τους νεαρούς που θέλουν να φτάσουν στην κορυφή, κάτι που κατάφερε και ο Nicky. Καλή δύναμη στην οικογένειά του και στη μνηστή του. Αναπαύσου εν ειρήνη Nicky Hayden».

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Στο Donington

« Προηγούμενο άρθρο

Peristeras Racing: Συνώνυμο των Επιτυχιών!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα