• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Rossi σαν Marquez!
Δεν ήξερε πότε να συμβιβαστεί
Νέα 23/05/2017 - 17:29

Στο Le Mans ο Vinales επέστρεψε στην κορυφή και πήρε την τρίτη του νίκη σε πέντε αγώνες που έχει δώσει με την καινούργια του ομάδα.

 

Η νίκη αυτή ήταν σημαντική, μετά τα λάθη των βασικών του αντιπάλων με τον Marc Marquez και τον Valentino Rossi να πέφτουν.

 

Στο βάθρο ο εκπληκτικός Johann Zarco που οδήγησε υπέροχα, όπως και ο αναγεννημένος φέτος Dani Pedrosa που δεν τα παράτησε αν και ξεκινούσε τον αγώνα από την 13η θέση.

 

Καθώς ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο Γύρο, στο Mugello, ας διαβάσουμε τι έχει να πει ο γνωστός Carlos Pernat για το Γαλλικό GP.

 

«Ο Valentino λειτούργησε σαν τον Marquez, διότι έπεσε τη λάθος στιγμή όταν θα έπρεπε να συμβιβαστεί. Ίσως ήθελε να πάρει την 500η νίκη της Yamaha, όπως έκανε με την Honda στο παρελθόν».

 

«Αν σκεφτούμε όμως το Πρωτάθλημα, τότε η δεύτερη θέση άξιζε σαν χρυσός».

 

«Ο Marquez επέστρεψε στα παλιά... ένας αναβάτης που δεν ξέρει συνήθως πότε να συμβιβαστεί, ξεπερνά το όριο και πετά βαθμούς».

 

«Είναι πολλά τα δυο μηδενικά σε πέντε αγώνες. Πρέπει να είσαι σταθερός για να πάρεις τον Τίτλο, όπως ο Vinales».

 

«Ο Zarco είναι κορυφαίος αναβάτης. Το Le Mans ήταν το πιο σημαντικό GP της καριέρας του, αν λάβουμε υπόψη και την πίεση από τον κόσμο».

 

«Μετά από τον αγώνα που έκανε, έμαθε, κατάλαβε ότι είναι σε θέση να διεκδικεί το βάθρο σε κάθε αγώνα».

 

«Οι Ducati ήταν αρκετά πίσω. Είχαν το βάθρο στην Jerez, αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη. Το σημείο αναφοράς γι’ αυτούς είναι ο Dovizioso, δεν υπάρχει αμφιβολία, καθώς πάντα παίρνει το καλύτερο από τη μοτοσυκλέτα».

 

«Τέλος, για τον Iannone, πιστεύω ότι δεν υπάρχει η σωστή χημεία... είναι ένα κακό πάντρεμα. Η μοτοσυκλέτα θέλει δουλειά».

 

«Ας ελπίσουμε ότι το παλιό μπροστά ελαστικό θα φέρει κάτι θετικό για τον Andrea στο Mugello. Αλλάζοντας ομάδες, ούτε ο Jorge, ούτε ο Andrea κέρδισαν κάτι».

Επόμενο άρθρο »

Dovi-Lorenzo-Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Το Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα