• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA, BARBERA: Θα ανέβουν στο Mont Blanc.
Οι δύο Ισπανοί κάνουν ορειβασία, μέχρι να ξαναρχίσει το Πρωτάθλημα.
Νέα 13/09/2009 - 09:23

Ο Dani Pedrosa και ο Hector Barbera απασχολούνται στο διάλειμμα μέχρι τον αγώνα του Estoril, συμμετέχοντας στην ανάβαση του φημισμένου βουνού Mont Blanc, μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Επωφελούμενοι από τις διακοπές στα διαφορετικά Πρωταθλήματα, που ο καθένας τους συμμετέχει, οι Pedrosa, Barbera και ο εκτός δρόμου αναβάτης, Marc Coma αποδέχτηκαν την πρόκληση της Desafío Extremo - Extreme Challenge, που τους ετέθη από τον Jesús Calleja, και τώρα προετοιμάζονται να κατακτήσουν το ψηλότερο βουνό των Άλπεων.

 

Η περιπέτεια αυτή ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα, όταν ο Jesús Calleja και η ομάδα του έφτασαν στο σπίτι του Marc Coma, στην επαρχία Avià, της Βαρκελώνης, για να περάσουν τη νύχτα. Την επόμενη μέρα, ο Coma μαζί με ολόκληρη την ομάδα ταξίδεψαν στο Chamonix, στη νοτιοανατολική Γαλλία, όπου συναντήθηκαν με τον Héctor Barberà.

 

Το Chamonix, είναι μια από τις πόλεις, από όπου ξεκίνησε η ορειβασία και θα είναι η βάση και το κέντρο υποστήριξης της ομάδας, όσο θα προσπαθούν να κατακτήσουν τη διάσημη κορυφή. To μέρος βρίσκεται σε ύψος 1.100 μέτρων και η ομάδα, ήδη έχει πραγματοποιήσει κάποιες εκδρομές για να προσαρμοστεί στο κλίμα, αλλά και για να ενημερωθεί για την απαιτούμενη ασφάλεια, όταν κάνει κανείς ορειβασία. Το πρόγραμμα έχει οργανωθεί από τον ίδιο τον Jesús Calleja. Τα μέλη της ομάδας της Repsol έχουν μικρή εμπειρία στα βουνά και επιβλέπονται στενά από την ομάδα, της οποίας ηγείται ο διάσημος τηλεοπτικός παρουσιαστής από το Cuatro.

Dani Pedrosa
Dani Pedrosa
Hector Barbera
Hector Barbera
Marc Coma
Marc Coma

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Απαιτεί ένεση δύναμης.

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: 2,5 εκατομμύρια ευρώ απλήρωτα χρέη προς λογιστές, για τον Ιταλό.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα