• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: ΕΔ3
Εντυπωσιακός στο τέλος με τα σλικ ο Redding
Νέα 20/05/2017 - 13:05

Σε μια πίστα που σταδιακά στέγνωνε, οι αναβάτες έκαναν τις επιθέσεις τους στο χρονόμετρο στα τελευταία λεπτά για να πάρουν θέση μέσα στους πρώτους δέκα.

 

Τα πρώτα περίπου 30 λεπτά όλοι ήταν με τα βρόχινα αλλά σιγά-σιγά η κατάσταση της καινούργιας ασφάλτου άλλαζε.

 

Σ’ αυτές τις συνθήκες είχαμε και πολλές εκπλήξεις, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες, όπως η 22η και 23η θέση των Pedrosa/Lorenzo αλλά και η παρουσία και των δυο ΚΤΜ στη 10άδα!

 

Αυτός που εντυπωσίασε πάντως ήταν ο Scott Redding που έβαλε την GP16 του στην πρώτη θέση και άφησε πίσω του τον συμπατριώτη του Cal Crutchlow.

 

Ο Cal - που χτες έλεγε ότι είναι χάσιμο χρόνου να διεξάγεται GP στο Le Mans τέτοια εποχή που πάντα βρέχει - βελτιώθηκε στο τέλος στο στεγνό και ήταν η καλύτερη Honda.

 

Ο πολύ καλός του φίλος, Jack Miller, ξεπέρασε γρήγορα μια πτώση που είχε και ανέβηκε στο τέλος στην τρίτη θέση, μπροστά από τον Valentino Rossi.

 

Μετά τον Zarco, ο Rossi ήταν ο δεύτερος που βγήκε στην πίστα με σλικ κατεβάζοντας σταδιακά τους χρόνους του.

 

Καλός στο τέλος και ο Marc Marquez, ανέβηκε στην 5η θέση, μια θέση μπροστά από τον Karel Abraham που και πάλι κλέβει την παράσταση στον ένα γύρο με την GP15 του.

 

Όμως αυτή τη φορά η απόδοσή του επισκιάζεται από την 7η θέση του Pol Espargaro και την 10η του Bradley Smith, με τις δυο ΚΤΜ για πρώτη φορά μέσα στη δεκάδα!!

 

Ανάμεσα στις ΚΤΜ, ο Vinales πήρε την 8η θέση ενώ ο Loris Baz πέτυχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με τον Johann Zarco που είχε πτώση και δεν κατάφερε να μπει στους 10 πρώτους.

 

Οι ΚΑΤ1 σε λίγη ώρα θα είναι πάρα πολύ δυνατές, με μεγάλα ονόματα να διεκδικούν τις δυο πρώτες θέσεις εκεί: το δίδυμο της Ducati, ο Petrux, ο Zarco, ο Iannone και ο Pedrosa.

 

Η πολύ άσχημη εμφάνιση του Jorge Lorenzo έρχεται λίγες ώρες αφότου τόνιζε ότι έχει πολύ καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του, ενώ το μεγάλο πρόβλημα για τον Dani είναι ότι δεν μπορεί να ζεστάνει τα ελαστικά του.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα