• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Ο δρόμος της επιστροφής.
Ο Αυστραλός ετοιμάζεται για τον αγώνα του Estoril.
Νέα 12/09/2009 - 08:49

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 Casey Stoner, αναρρώνει με καλούς ρυθμούς από τη μυστηριώδη ασθένεια που τον ταλαιπωρεί και θα επιστρέψει στη δράση όπως αναμενόταν στον αγώνα της Πορτογαλίας.

 

Ο αναβάτης της Ducati Marlboro έχασε τους τρεις προηγούμενους αγώνες, σε Brno Indianapolis και Misano επιλέγοντας να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αναρρώσει πλήρως από την ασθένεια που εκδηλώθηκε για πρώτη φορά στη Βαρκελώνη και ουσιαστικά του στοίχισε το φετινό τίτλο.

 

Ο Stoner, στα πλαίσια της αποκατάστασής του, οργάνωσε ένα ταξίδι για ψάρεμα, στο "Top End" όπου είχε την ευκαιρία ξεκουραστεί με την οικογένειά του και να απολαύσει την άγρια φύση της Αυστραλίας. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο,ότι ο Αυστραλός επανέρχεται σταθερά σε καλή φυσική κατάσταση και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα κόπωσης, που τον ταλαιπωρούσαν από τον αγώνα της Ισπανίας.

 

Αρκετοί από τους αντιπάλους του στο Πρωτάθλημα του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και η ομάδα του νιώθει μεγάλη ανάταση που θα έχει ξανά τον κορυφαίο αναβάτη της στο grid να παλεύει για νίκες, που τόσο πολύ της έλειψαν όσο ο Stoner απείχε από την αγωνιστική δράση.

 

Παράλληλα, ο Αυστραλός σχολίασε σε εφημερίδα της πατρίδας του: "Νιώθω πολύ καλύτερα πλέον, και η όρεξή μου για αγώνες είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Πιάσαμε πολλά ψάρια, είδαμε αρκετούς τεράστιους κροκόδειλους και πολλά εκπληκτικά πτηνά. Το ταξίδι αυτό όπου είχα την ευκαιρία να θαυμάσω τη φύση της Αυστραλίας ήταν πραγματικά αναζωογονητικό για εμένα. Τώρα ανυπομονώ να γυρίσω στη δράση στο Εstoril τον Οκτώβριο."

Stoner 2
Stoner 2

Επόμενο άρθρο »

CLUZEL: Αρνείται την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Tech 3.

« Προηγούμενο άρθρο

MORIWAKI MOTO2: Θα συμμετάσχει σε αγώνα του Ιαπωνικού Πρωταθλήματος 250cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα