• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Αδύνατον...
...να πάμε καλύτερα μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα
Νέα 18/05/2017 - 10:05

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του 5ου Γύρου της φετινής αγωνιστικής σεζόν, στην πίστα του Le Mans, ο Andrea Dovizioso έδωσε συνέντευξη στο επίσημο site του Πρωταθλήματος.

 

«Δεν είμαστε όσο ανταγωνιστικοί περιμέναμε ενώ η μοτοσυκλέτα μας φέτος είναι πολύ κοντά στην περσινή και χωρίς φτεράκια», ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε:

 

«Είναι σημαντικό λοιπόν να υπάρχει η σωστή πληροφόρηση και η κατανόηση των αρνητικών της μοτοσυκλέτας και που πρέπει να βελτιωθούμε για να παλέψουμε για τον Τίτλο».

 

«Φέτος δεν έχουμε την ταχύτητα για να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα και αν θέλουμε αυτό, πρέπει να σκεφτόμαστε από τώρα για του χρόνου».

 

«Έτσι πρέπει να αναλύσουμε τα πάντα και ν’ αποφασίσουμε σε ποιόν τομέα χρειάζεται να δουλέψουμε για να έχουμε αποτελέσματα».

 

«Κάναμε καλή δουλειά με την GP17, αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις στους περσινούς περιορισμούς μας και γι’ αυτό δεν εκπλήσσομαι από την κατάσταση στην οποία είμαστε τώρα».

 

«Στις στροφές ναι, είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματά μας και ειδικά με την έλευση του Jorge αυτό αναδείχτηκε περισσότερο».

 

«Με τον Jorge τα πράγματα έγιναν όπως τα περίμενα, διότι η μοτοσυκλέτα είναι διαφορετική και χρειάζεται χρόνος να προσαρμοστείς».

 

«Είμαι χαρούμενος που το είδε αυτό ο Jorge, διότι θα μας δώσει την ευκαιρία να ρίξουμε το βάρος σε άλλο τομέα απ’ ότι δουλεύουμε τα τελευταία χρόνια».

 

Για τον εαυτό του είπε: «Νοιώθω πιο δυνατός τώρα, απ’ ότι όταν ήμουν νέος. Πιο ώριμος να διαχειριστώ καταστάσεις».

 

«Στόχος μου είναι να πάρω τον Τίτλο με την Ducati, που μου έχει δώσει πολλά και της έχω δώσει κι εγώ πολλά».

 

«Τώρα όμως θέλουμε το Πρωτάθλημα κι αν ξεπεράσουμε τους περιορισμούς θα έχουμε την ευκαιρία. Τα πάντα μπορούν να γίνουν στο Πρωτάθλημα».

 

«Αν έχουμε την ταχύτητα να μείνουμε κοντά ή να μην είμαστε πολύ πίσω, είναι αυτό μου δίνει το κίνητρο σε κάθε αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Το MotoGP δίπλα στον Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Σοβαρά τραυματίας ο Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα