• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ετοιμάζονται για το Le Mans
Με τοn Mir μπροστά και τον Fenati να πλησιάζει
Νέα 17/05/2017 - 16:15

Οι μικροί της Moto3 φτάνουν στο Le Mans, με τον Joan Mir να κρατά την πρώτη θέση στη βαθμολογία μετά το βάθρο του στην Jerez.

 

Ο Ισπανός ξεπέρασε τις δυσκολίες του Τέξας και κατάφερε να πάρει τους 16β στην Ισπανία, φτάνοντας τους 74 συνολικά.

 

Από την άλλη, οι Jorge Martin και John McPhee, που ήταν μαζί του στα βάθρα του Qatar και της Αργεντινής συνάντησαν δυσκολίες στην Jerez.

 

Ο μεν Martin - ο μόνος από την Moto3 που είχε τρία στα τρία βάθρα πριν την Jerez - τερμάτισε στην 9η θέση, ενώ ο McPhee είχε μια πτώση.

 

Σημαντικό ήταν το Σ/Κ στην Ισπανία για τον Romano Fenati, ο οποίος μπορεί να έχασε στο τέλος τη νίκη, αλλά κέρδισε και πάλι τον Joan Mir.

 

Με τη δεύτερη θέση και τους 20 βαθμούς αυτής, ο Fenati σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μόλις 9β πίσω από τον Mir.

 

Ο μεγάλος νικητής όμως της Jerez ήταν ο εντυπωσιακός Aron Canet, ο οποίος πέτυχε την πρώτη νίκη της καριέρας του κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα.

 

Πολλές φορές η πρώτη νίκη μεταμορφώνει προς το καλύτερο τους οδηγούς και περιμένουμε να δούμε την παρουσία του Canet στο Le Mans.

 

Όπως επίσης περιμένουμε να δούμε τι θα καταφέρει στην Γαλλία ο καταπληκτικός Marcos Ramirez που πίεσε μέχρι τέλος, στον προηγούμενο αγώνα, για το πρώτο του βάθρο στην κατηγορία.

 

Μαζί και ο ομόσταυλός του, ο Darryn Binder, που ήταν εξαιρετικά δυνατός κι έδινε μάχες πριν κάνει το λάθος και οδηγηθεί στην πτώση.

 

Ένα ακόμα σημαντικό νέο για την κατηγορία, είναι η επιστροφή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της για το 2015, Danny Kent!

 

Ο Kent, που ήταν και στο τεστ της Jerez, επιστρέφει στις μοτοσυκλέτες των 250cc, αυτή τη φορά όμως ως έκτακτη συμμετοχή με την Red Bull KTM Ajo.

 

Δείτε εδώ όλες τις ώρες των μεταδόσεων από την COSMOTE TV, αρχής γενομένης από τις ΕΔ1 αυτή την Παρασκευή.

Επόμενο άρθρο »

H Michelin σε εντός έδρας παιγνίδι

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP @ Le Mans!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα