• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν «κλωτσά» πια σαν τρελή!
Η KTM με τον big-bang κινητήρα
Νέα 16/05/2017 - 17:38

Με την αλλαγή στον big-bang κινητήρα, η KTM πλέον δεν «κλωτσά σαν τρελή», όπως χαρακτηριστικά λέει ο Pol Espargaro!

 

Η KTM ξεκίνησε τη σεζόν ως το μοναδικό εργοστάσια του σχηματισμού εκκίνησης της μεγάλης κατηγορίας, με κινητήρα screamer.

 

Όμως πολύ γρήγορα - και μετά τα παράπονα των αναβατών της - η KTM εξέλιξε έναν big-bang που δοκιμάστηκε στο Le Mans, λίγες ημέρες πριν το GP της Jerez.

 

Στο αγωνιστικό τριήμερο τόσο ο Smith, όσο και ο Espargaro ήταν πάρα πολύ χαρούμενοι, με τον τελευταίο να τονίζει ότι η διαφορά τώρα γίνεται στην επιτάχυνση.

 

«Κάναμε παράπονα για την επιτάχυνση και ειδικά στις πρώτες δυο ταχύτητες. Τώρα έχουμε καλή πρόσφυση και η καμπύλη δύναμης είναι κανονική».

 

«Δεν κλωτσά σαν τρελή, όλα είναι καλά και το αποτέλεσμα είναι ότι μπορούμε να ακολουθούμε τους άλλους οδηγούς στην επιτάχυνση».

 

Από την πλευρά του, ο Smith τόνισε: «Δεν χάνουμε σε δύναμη. Έχουμε καλή επιτάχυνση και πλέον έχουμε μια μοτοσυκλέτα με καλή πίσω πρόσφυση».

 

Στο τεστ της Jerez, ο Bradley Smith είχε πίσω του για μερικούς γύρους τον νικητή του GP στην Ισπανία, Dani Pedrosa.

 

«Ακόμα κι όταν τους έχεις πίσω σου, μπορείς να δεις και να μάθεις πράγματα, να καταλάβεις τα δυνατά τους σημεία κα τις αδυναμίες σου».

 

Τέλος, ο Polycio είπε ότι τόσο αυτός, όσο και ο Smith, είναι έτοιμοι να κάνουν θυσίες κάθε αγωνιστικό Σ/Κ, ώστε να βοηθήσουν στην εξέλιξη της νέας μοτοσυκλέτας.

 

«Δεν παίζουμε για το Πρωτάθλημα, ούτε για τη δεκάδα και δεν μας ενδιαφέρει αν θα έχουμε στο μέλλον άλλον κινητήρα, ή αν θα ξεκινήσουμε τελευταίοι στο grid».

 

«Η KTM και η Red Bull προσπαθούν πολύ για να μας φέρνουν αυτά τα νέα εξαρτήματα και αν εμείς, οι οδηγοί, πρέπει να κάνουμε ορισμένες θυσίες, τότε θα τις κάνουμε».

Επόμενο άρθρο »

Εξελίσσοντας τα βρόχινα της Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

Εσφαλμένες προσδοκίες...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα