• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Motul στο SMF 2017
Στη Θεσσαλονίκη 11 - 14 Μαϊου
Νέα Αγοράς 07/05/2017 - 15:43

Δελτίο Τύπου


H Motul ενισχύοντας την παρουσία της σε όλα τα segments της μηχανοκίνησης και κυρίως στο χώρο των μοτοσυκλετών και των δικύκλων, θα συμμετέχει και φέτος στο SMF 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Ο τομέας των Powersports, δηλαδή το σύνολο των μηχανοκίνητων δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνει τόσο τη διασκέδαση με τα μηχανοκίνητα οχήματα, την καθεαυτή μετακίνηση, όσο φυσικά και το αγωνιστικό κομμάτι, είναι ο φυσικός χώρος της Motul και δεν θα μπορούσε να λείπει από το SMF 2017, όπου θα δώσει για 3η συνεχόμενη χρονιά ένα ηχηρό παρόν στο κεντρικό χώρο της έκθεσης.

Η Motul θα εκθέσει την πλήρη γκάμα των προϊόντων της για κάθε όχημα: Μοτοσυκλέτες, Scooter, ATV – UTV – SxS, Kart, Jet Ski, Snow Mobile, καθώς και μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και συντήρησης όλων των οχημάτων και του εξοπλισμού του αναβάτη.

Το προσωπικό της εταιρείας Κ.Χαμπής Α.Ε. (επίσημου εισαγωγέα της Motul) θα είναι στην διάθεσή σας για να σας παρουσιάσει τις σειρές των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας της MOTUL, τις λύσεις σχετικά με τη συντήρηση και τη λίπανση του οχήματός σας, καθώς και τις εξειδικευμένες τεχνικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες της εταιρείας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MOTUL

Η γαλλική εταιρία Motul  δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλων οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητας της Motul Tech.

Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών,  η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών  για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.

Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, IMSA WeatherTech SportsCar Championship, Super GT, Drift, Pikes Peak, Japanese championship Super Formula, Blancpain Endurance Series, Dakar, Tour Auto, Le Mans Classic, MotoGP, World Superbike, World MX, FIM Endurance World Championship, IOM TT, MOTUL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Roof of Africa και πολλές ακόμη.

                                                                                                                     

www.motul.com

Επόμενο άρθρο »

SMF Motoshow 2017

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin στο GP της Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα