• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez MotoGP: ΕΔ3
Συνεχίζει δυνατός ο Pedrosa, θεαματικός ο Lorenzo
Νέα 06/05/2017 - 13:01

Ο Dani Pedrosa διατήρησε την πρωτοπορία του και κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο και στις ΕΔ3 της μεγάλης κατηγορίας σήμερα το πρωί.

 

Σε πολύ καλές συνθήκες, ο Dani σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:38,580 και άφησε πίσω του έναν αναγεννημένο Jorge Lorenzo!

 

Ο Jorge θύμισε λίγο από τον καλό του εαυτό και δεν ήταν μόνο ο ένας γρήγορος γύρος που πέτυχε, αλλά ήταν σταθερός και στο μεσαίο/χαμηλό 1:40.

 

Η θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν στο γκαράζ της Ducati μετά το τέλος των ΕΔ3, ήταν μια εικόνα που μιλούσε από μόνη της.

 

Σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα ήταν στις πρώτες θέσεις, με τον Maverick Vinales να ακολουθεί στην τρίτη θέση και 0,162δ πιο γρήγορος από τον 4ο Marquez.

 

Μεγάλη ήταν και η διαφορά στην εικόνα του Valentino Rossi από χτες, με τον Ιταλό σούπερ-σταρ να σκαρφαλώνει στην 5η θέση.

 

Λίγο πιο πίσω του ο Cal Crutchlow, που μαζί με τον Marquez ήταν δυνατός στην αρχή των ΕΔ όταν και έκαναν μια σειρά γύρων στο 1:39.

 

Μια πολύ καλή 7η θέση πήρε ο Jonas Folger, μπροστά από τον ομόσταυλό του τον Johann Zarco που ήταν ένατος. Ανάμεσά τους πήρε θέση ο Scott Redding.

 

Ο Jack Miller ήταν ο τελευταίος από τους οδηγούς που κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση απευθείας στις ΚΑΤ2 αργότερα μέσα στην ημέρα.

 

Συνεχίζουν οι δυσκολίες για τον Andrea Iannone, ο οποίος στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν στις τελευταίες θέσεις και μόνο στο τέλος ανέβηκε 11ος.

 

Εκτός δεκάδας - και πολύ απογοητευτικός - ήταν ο Andrea Dovizioso, ο οποίος θα διεκδικήσει τη μια από τις δυο θέσεις των ΚΑΤ1.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

H Honda το 1-3 στην Tρίπολη στο ΠΠΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα