• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δαμάζοντας την Ducati
Με το πίσω φρένο!
Νέα 05/05/2017 - 20:44

Αλλάζοντας τις συνήθειές του, ο Jorge Lorenzo πλησιάζει όλο και πιο πολύ στο να φτάσει σ’ ένα ικανοποιητικό επίπεδο πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Σήμερα αποκάλυψε ότι το πίσω φρένο - που δεν χρησιμοποιούσε ιδιαίτερα στην Yamaha - είναι αυτό που τον βοήθησε να οδηγήσει καλύτερα την Ducati!

 

Το αποτέλεσμα για τον Jorge ήταν ν’ ανέβει στην τέταρτη θέση της λίστας με τους χρόνους, πίσω από τις Honda των Pedrosa, Miller και Crutchlow.

 

«Το χρησιμοποιούσα ήδη από το Qatar, αλλά ήταν κάτι που δεν είχα συνηθίσει και δεν το χρησιμοποιούσα συχνά σε αγώνες».

 

«Τώρα που το συνήθισα με βοηθά περισσότερο στο να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα και να μπω πιο ομαλά στη στροφή, ενώ είναι και λιγότερο απαιτητική η μοτοσυκλέτα σε δύναμη».

 

«Παλιά δεν το χρησιμοποιούσα... δεν χρειαζόταν για να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα, αλλά τώρα με βοηθά περισσότερο».

 

Σε γενικές γραμμές ο Jorge Lorenzo είναι ικανοποιημένος με την πρόοδό του, αν και το μεγάλο θέμα/πρόβλημα στις στροφές με την Ducati, παραμένει.

 

«Με τα νέα ελαστικά ένοιωθα καλύτερα και μπορούσα να πιέσω. Έχουμε ακόμα περιθώριο. Νοιώθω όμως καλά και είμαστε ικανοποιημένοι με την κατεύθυνση που έχουμε».

 

«Έχουμε βέβαια πολλή δουλειά μπροστά μας για να καταφέρουμε τη μοτοσυκλέτα να στρίβει, αλλά λίγο-λίγο πλησιάζουμε».

 

«Είμαστε σε καλό δρόμο... δεν κουράζομαι τόσο, τώρα που χρησιμοποιώ το πίσω φρένο, ενώ και η θέση μας είναι καλύτερη απ’ ότι στους δυο πρώτους αγώνες».

 

«Μπορούμε ν’ αλλάξουμε λίγο ακόμα τη θέση οδήγησης, αλλά πρέπει να δούμε αν κάτι τέτοιο αξίζει ή όχι. Δεν έχουμε κάτι καινούργιο για αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Αύριο;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Άλλη μια δύσκολη Παρασκευή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα