• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez MotoGP: ΕΔ1
Τρεις Honda πρώτες στο βρεγμένο
Νέα 05/05/2017 - 13:07

Λίγες ημέρες αφότου πανηγύρισε το πρώτο του βάθρο για το 2017, ο Dani Pedrosa ανέβηκε στην πρώτη θέση των ΕΔ1 της μεγάλης κατηγορίας στην Jerez.

 

Ο καιρός δεν είναι καλός σήμερα, πρώτη ημέρα, κάτι που αναμένεται όμως να αλλάξει αύριο και την ημέρα του αγώνα (Κυριακή).

 

Οι Honda κυριάρχησαν στις πρώτες θέσεις, με τον Cal Crutchlow να χάνει την ευκαιρία να γράψει το δικό του όνομα στην κορυφή για δυο χιλιοστά!

 

Ο Jack Miller είναι ένας δυνατός αναβάτης στη βροχή, όπως μας έδειξε πέρυσι με τη νίκη του στο Assen και ανέβηκε με την Honda του στην τρίτη θέση.

 

Ο μόνος που έσπασε την κυριαρχία των Honda στις πρώτες θέσεις, ήταν ο Andrea Dovizioso που έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

 

Οι τέσσερεις πρώτοι είχαν διαφορές κάτω από δυο δέκατα, ενώ και ο Marc Marquez με την Honda του ήταν κοντά στην κορυφή (0,314δ).

 

Τόση περίπου ήταν η διαφορά του έκτου Jonas Folger από τον Marquez, με τον Γερμανό να είναι υπολογίσιμος και στο βρεγμένο.

 

Μέσα στη δεκάδα έχουμε τους Aleix Espargaro, Danilo Petrucci και τον Jorge Lorenzo που μπήκε από νωρίς δυνατά στην πίστα.

 

Η Honda είχε 4 μοτοσυκλέτες της στη δεκάδα, η Ducati 3 και η Aprilia μια. Η Yamaha είχε δυο μοτοσυκλέτες της.

 

Πέρα από τον εντυπωσιακό Jonas Folger, ο Maverick Vinales ήταν μόλις 10ος, με τον Zarco 13ο και τον Valentino Rossi 16ο.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα