• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Γιάννης Περιστεράς άτυχος στην Ιταλία
Τον πρόδωσε ο κινητήρας στον 1ο Αγώνα του CIV
Νέα 02/05/2017 - 10:04

Ο 11χρονος Έλληνας οδηγός αγωνίζεται στην κατηγορία PRE MINIGP, με μια Metrakit με κινητήρα Seven της ομάδας Kymco Academy. O Γιάννης John #41 Περιστεράς ξεκίνησε δυναμικά τον 1ο Αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV Junior, που έγινε στην πίστα του Varano, με χρόνους στις 3 πρώτες θέσεις. Όμως ένα πρόβλημα με τον κινητήρα το Σάββατο του στέρησε χρόνο στην πίστα και τον περιόρισε στην 4η θέση των Κατατακτηρίων.

Το πρωί της Κυριακής ο κινητήρας λειτούργησε άψογα και ο John #41 ήταν δεύτερος στο Ζέσταμα, μόλις 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον πρώτο. Όμως στον Αγώνα παρά την πολύ καλή του εκκίνηση, άρχισε να χάνει θέσεις στην ευθεία, καθώς ο κινητήρας σταδιακά έχανε ιπποδύναμη και τελικά κόλλησε στο τέλος!

Παρά το ότι αρχικά στενοχωρήθηκε, ο Γιάννης κρατά τα θετικά που είναι η ταχύτητά του στην πίστα, ενώ η ομάδα θεωρεί ότι η αστοχία του κινητήρα δεν θα ξαναχτυπήσει την προσπάθεια του Έλληνα οδηγού, που θα μπορούσε να διεκδικήσει η νίκη από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος.

 

Στις 14 Μαϊου η ομάδα θα βρεθεί για επίσημες Δοκιμές του CIV στην πίστα της Modena και τον Γιάννη Περιστερά θα συνοδέψει ο προπονητής του Σάκης Συνιώρης.

Μ τον πατέρα Νίκο Περιστερά
Μ τον πατέρα Νίκο Περιστερά
Αγκώνες κάτω!
Αγκώνες κάτω!

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Fuligni αντί Kent

« Προηγούμενο άρθρο

Ντότσικας & Κορωνάκης νικητές στην Τρίπολη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα