• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Παπαπαύλου κέρδισε στην Τρίπολη
Στην κατηγορία ΝΕΩΝ οδηγών
Νέα 01/05/2017 - 20:01

Φωτογραφίες: Γιώργος & Ιωάννα Φιωτάκη IGF Productions


Η κατηγορία των ΝΕΩΝ οδηγών έχει λίγες σχετικά συμμετοχές, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο, κυρίως με την είσοδο στους Αγώνες μικρής ηλικίας οδηγών, που στα 13 ή 14 χρόνια τους παίρνουν πολύτιμες εμπειρίες για το οδηγικό τους μέλλον και όχι μόνο.

Ο Νότης Παπαπαύλου με την Yamaha R3 έδειξε από τον πρώτο Αγώνα ότι δύσκολα θα αμφισβητηθεί φέτος και παρά το ότι έκανε μια λάθος διέλευση από τα πιτς – καθώς θεώρησε ότι είχε τιμωρηθεί – δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, παρά το ότι δεν επανέλαβε τους εξαιρετικούς χρόνους που είχε σημειώσει στις Δοκιμές. Ο Γιάννης Χάλαρης πήρε την 2η θέση, με ωραία οδήγηση πάνω στην ΚΤΜ RC390, ενώ ο Γιώργος Μπαξίσογλου με Yamaha R3 ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου, εκμεταλλευόμενος την τιμωρία με ποινή διέλευσης από τα πιτς στην οποία υποχρεώθηκαν οι Κυριάκος Λιούτας και Σάκης Σκούρτας Jr, που οδηγούν και οι δύο ΚΤΜ. Ο Λιούτας τερμάτισε τελικά 4ος, ενώ ο Σκούρτας αποκλείστηκε με μαύρη σημαία, καθώς δεν κατάλαβε ότι είχε και δεύτερη ποινή διέλευσης να εκτίσει!

Την σπουδαία μάχη των δύο μικρότερων οδηγών του Πρωταθλήματος κέρδισε ο 13χρονος Νίκος Ελευθεριάδης (ΚΤΜ) που κέρδισε για μισό δευτερόλεπτο τον Παναγιώτη Γκιζίνο (Yamaha R3).

Στην βαθμολογία ο Παπαπαύλου έχει 50 βαθμούς, έναντι 36 του Χάλαρη, 33 του Λιούτα και 27 του Μπαξίσογλου.

Στα συνοδευτικά αρχεία πλήρη αποτελέσματα και βαθμολογία:

Επόμενο άρθρο »

Ντότσικας & Κορωνάκης νικητές στην Τρίπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin Test στο Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα